Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ruhlar bölgesi 1 filmini izledim 2 yi de birazdan izliycem sinemada bakalım nasıl yazarım izlenimlerimi buraya..ama asıl beğendiğim gerilim filmi orphan..mutlaka izleyin harika fiilm![]()
The Conjuring
evde yalnızken gece yarısı, ve dışarıda fırtına varken izlediğimde çok etkiledi. Film tamamen gerçek olaylar ve gerçek kişiler üzerine. Bu da daha fazla etki etmesine sebep oldu.![]()
canım senin dediğin flim evdeki yabancımı O R P H A N UZUN ZAMAN önce izlemistim o mu?:26: bide ruhlar bölgesi 2 yi beğendin mi kesin güzeldir fragmanlarina bakmistimama genede yorumunu bekliyorum canım Bysss
canım senin dediğin flim evdeki yabancımı O R P H A N UZUN ZAMAN önce izlemistim o mu?:26: bide ruhlar bölgesi 2 yi beğendin mi kesin güzeldir fragmanlarina bakmistimama genede yorumunu bekliyorum canım Bysss
evet canım o..evdeki yabancı..süper bi filmdir acaiptir sonu da cok şaşırtıcıdır..ruhlar bölgesi 2 yi ilki kadar beğenmedim ama genede korkutucu olmuş..the conjuringdeki aktör oynuyor tavsiye ederim izleyin :)
evdeki yabancıyı izleyeli baya olmuştu sonu evet dediğin gibi bitti güzeldi ,1 izlemistim ruhlar bölgesinin ama 2yi daha izleyemedim :18:korku filmlerinin akışkanlığını seviyorum bu arada koloksiyoncuyu izledinmi 1vardı 2si gelmiş izledim sonu güzel bitti ama ilki daha iydi bakmak istersen ,beyendiğin korku filimleri olursa banada haber ver bakarim canım:13: