• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
izlemedim en son izlediğim korku filmi kara büyüydü tam bir komedi hiç korkunç değil ben korku filmlerine bayılırım dvd si olanların çoğunu izledim phoonk merak ettim ilk fırsatta dvdsini alıcam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ama aynaları kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir film birde 39.dosya korkudan ziyade gerilim ama mutlaka izleyin eyvahedigeldismile

Gece herkes uyuduktan sonra karanlıkta tek başıma izlerim. Öyle çıkıyor zevki yav. :1:

Allahım sen aklıma mükayet ol yarebbimkafamçokkarıştı

Akşamda Kayıt 2 'yi az izleyelim dedik eşimle, öfff ne pis filmdi he. Yani izlediğim sahneler ki o da ilk 15 dk. Adamların beyinleri dağıtıp durdularkafamçokkarıştı

Ay dedim ben yatıyorum midem bulandı, herif sonuna kadar izlemiş, böööğğakannehir

yönetmen tek basına sinamada izleyene 1 milyon dolar veriyormus

Güle güle izlerim ben o Hint korku filmini. kaydirigubbakcemile3

izlemedim en son izlediğim korku filmi kara büyüydü tam bir komedi hiç korkunç değil ben korku filmlerine bayılırım dvd si olanların çoğunu izledim phoonk merak ettim ilk fırsatta dvdsini alıcam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ama aynaları kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir film birde 39.dosya korkudan ziyade gerilim ama mutlaka izleyin eyvahedigeldismile

Yarın almalıyım "Aynalar"ı. aklinialirimsmile

Allahım sen aklıma mükayet ol yarebbimkafamçokkarıştı

Akşamda Kayıt 2 'yi az izleyelim dedik eşimle, öfff ne pis filmdi he. Yani izlediğim sahneler ki o da ilk 15 dk. Adamların beyinleri dağıtıp durdularkafamçokkarıştı

Ay dedim ben yatıyorum midem bulandı, herif sonuna kadar izlemiş, böööğğakannehir

Tatlım benim arşivimdeki tüm filmler dediğin gibi kafa kesmeli, biçmeli, korku, gerilim... Öyle zevk alıyorum. Ayy dünyadaki tüm korku/gerilim filmleri benim olsa yav. boshayallersmile

1 milyon dolar mısempatiksalakcinni

Çokmu korkunç acababilmiyorumkismile

Siz önden bi izleyin, çok kötü değilse ben de izliyim:delphin:

Varsa öyle bir şansım izlemek isterim tabi.
Birincisini beğenmiştim 2. ne zaman çıktı yahu? Kayıt 2'yi de araştırayım bari. :1:

Son düzenleme:
Aman dikkat et tatlım çok gerilim dolu bir film sesini de sonuna kadar aç. Öyle izle daha çok tırsarsın. delikafadulden Benim favorim arasında bir film. Gayet başarılı. ızledikten sonra yorum yaz bekliyorum canım. :sm_cool: ılk başlarda çok sıkıcı fakat sonradan güzelleşiyor. Sıkıldım deyipte bırakma sakın sonradan gerilim doluyor. :1:

Canım senin tavsiyenle aldım filmi geçtiğimiz Cuma ama pis adam bana yanlış filmi vermiş:olmaz:
ızleyemedim ya:sinifsinif.Bir de git oraya filmi değiştir.Mutlaka gidip değiştireceğim amaboshayallersmile

Neeeeeyakannehir

Korku filmlerini mümkün değil tek başına izlemem, hatta kalabalıkla da izlemem, tırsarım yaveyvahedigeldismile

Evet kuzum tek başıma izleyecektim ama izlemek nasip olmadı.
Yanlış filmi vermiş herif:mymeka:

Canım senin tavsiyenle aldım filmi geçtiğimiz Cuma ama pis adam bana yanlış filmi vermiş:olmaz:
İzleyemedim ya:sinifsinif.Bir de git oraya filmi değiştir.Mutlaka gidip değiştireceğim amaboshayallersmile

"Şeytan Çarpması" türkçe adı tatlım. "Şeytan Çarpması" ve "Emily Rose" yazar kapağında zaten. İzlediğinde yorumunu bekliyorum kesin gel yaz. :dance:

"Şeytan Çarpması" türkçe adı tatlım. "Şeytan Çarpması" ve "Emily Rose" yazar kapağında zaten. İzlediğinde yorumunu bekliyorum kesin gel yaz. :dance:

şu şeytan çarpmasını merak ettim amaCADIARZU izlesem mi kieyvahedigeldismile

ben en çok dabbeden korktum yaa off hala etkisindeyim bide musallattan çok korktum ahh anamm hala aklıma gelir korkar ve tırsarım en çok bunlarda ama bide korktuğum teksas katliamı var 1 ve 2 si ayy çok korkunç oda gerçek hikaya olduğu için çok korktum onlardan daeyvahedigeldismile

Kuzum cdleri alt kattan getirdiler.
Kapakta dediğin gibi The Exorcism Türkçesi''Şeytan çarpması''yazıyor.
Hatta seri halinde sanırım.
3 cd getirince ben üzerinde ''The Exorcısm Of Emily Rose'' olanını aldım.
Ama yanlış koymuşlardelikafadulden

Yarın alıp seyredeceğim inşallah:lepi:

şu şeytan çarpmasını merak ettim amaCADIARZU izlesem mi kieyvahedigeldismile

Dabbe'de korku filmimi yav. kaydirigubbakcemile3 Sen Şeytan Çarpması'nı izlede gör. delikafadulden

Kuzum cdleri alt kattan getirdiler.
Kapakta dediğin gibi The Exorcism Türkçesi''Şeytan çarpması''yazıyor.
Hatta seri halinde sanırım.
3 cd getirince ben üzerinde ''The Exorcısm Of Emily Rose'' olanını aldım.
Ama yanlış koymuşlardelikafadulden

Yarın alıp seyredeceğim inşallah:lepi:

Evet tatlım kapağında "The Exorcism Of Emily Rose" yazıyor. Hadi bakalım gerim gerim gerilmeye az kaldı. delikafadulden

Ölüm Tüneli. aklinialirimsmile

7520868182.jpg

bu ölüm tüneli nasıl birazdan bi korku filmi izlemeyi düşünüyorum ama kararsızım

bu ölüm tüneli nasıl birazdan bi korku filmi izlemeyi düşünüyorum ama kararsızım

Ben pek fazla beğenmedim. Daha fazla gerilim olmalı, bunda 1-2 sahne haricinde yoktu gerilim. Fakat izlesende boşa izlemiş olmazsın kanımca. boshayallersmile

ya ne bilim eskisi kadar korku filmlerinden haz alamıyorum.genelde hep aynı konular oluyor.bi film izlemeden önce genellikle yorumlara bakıp da izliyorum.o yüzden sordum.tşk ederim

Didi, sen delirmiş olmalısın.kafamçokkarıştı

hayır filmden sonra nasıl yatıyon, hayreteyvahedigeldismile

Back
X