• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canımm konusu buydu sen ızledınmı
gercek hıkayemıs bu yuzden ırkıltıcı geldı bana gercekten olmuss yanı :1shok:

İzledim canım adını hatırlayamamıştım.Evdeki filmleri karıştırdım buldum:)
Film heyecan dolu izlenebilir bi film ama sonu ilginç bitiyor.
Bu mu yani dedirten bi film :))
(Kesinlikle ürkütücü değil)

yeraltimezarligicatacombs.jpg

CATACOMBS (YERALTI MEZARLIĞI)

Yapım: 2007 ~ ABD, İtalya
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Tomm Coker, David Elliot
Oyuncular: Shannyn Sossamon,Pink,Marinela Chelaru,Emil Hostina,Cabral Ibacka
Müzik:Yoshiki Hayashi, Hybrid
Süre:1 saat 40 dk

Konusu:Şehrin ışıklarının altında karanlık bir dünya hüküm sürmektedir.

İlk defa Paris’e giden genç bir kadın Yeraltı Mezarlığı’nda verilen bir partiye katılır. Burası şehrin altında, yedi milyon insanı barındıran ve labirent biçimli tünellerden oluşan bir yerdir. Bir ara arkadaşlarından ayrılmak zorunda kalan genç kadın çok geçmeden birisi ya da bir şey tarafından izlendiğini fark eder.

Son düzenleme:
Evet filmi seyrettim ama ben korkmadım :1rolleyes:
Ne bileyim etkilemedi beni delikafadulden

Hani korkacaktım didi:gitme:
Ağız tadıyla bir korkamadım boshayallersmile

Korku filmlerinden korkamayan ben o filmden etkilenmiştim. :1shok: Ama ama nasıl olur? senağlama Gerilmeliydin. Korktunda bizi mi kandırıyorsun yoksa? delikafadulden

İzledim canım adını hatırlayamamıştım.Evdeki filmleri karıştırdım buldum:)
Film heyecan dolu izlenebilir bi film ama sonu ilginç bitiyor.
Bu mu yani dedirten bi film :))
(Kesinlikle ürkütücü değil)

yeraltimezarligicatacombs.jpg

CATACOMBS (YERALTI MEZARLIĞI)

Yapım: 2007 ~ ABD, İtalya
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Tomm Coker, David Elliot
Oyuncular: Shannyn Sossamon,Pink,Marinela Chelaru,Emil Hostina,Cabral Ibacka
Müzik:Yoshiki Hayashi, Hybrid
Süre:1 saat 40 dk

Konusu:Şehrin ışıklarının altında karanlık bir dünya hüküm sürmektedir.

İlk defa Paris’e giden genç bir kadın Yeraltı Mezarlığı’nda verilen bir partiye katılır. Burası şehrin altında, yedi milyon insanı barındıran ve labirent biçimli tünellerden oluşan bir yerdir. Bir ara arkadaşlarından ayrılmak zorunda kalan genç kadın çok geçmeden birisi ya da bir şey tarafından izlendiğini fark eder.

canımcımm fılm urkutmuo olabılır ama bu olay gercekten yasanmıs ne bılıyım dıger korku fılmlerı kurgu bu gercek olaydan esınlenerek yapılmıs yanı olayların hepsı bırının basından gercekten gecmıste ondan etkılenmıs olabılırım tatlımcım

evdeki düşmanı izleyen var mı :)

teksas katliamı
tepenin gözleri
bu biraz iğrenç ama testere (ve serileri)
kara büyü
şeytan
lanetli bebek
ve daha hatırlayamadığım bissssüüürüüü waRR..çünkü bn korku filmlerine BayılırıMM...

ben geçen gece şeytan çarpmasını izlicektim tvde cesaret edemedim ya ama iyikide izlememişim izlemden bile koktum reklamlarda gördüğüm kısmında bilekaydirigubbakcemile3

Rec (ispanyol yapımı olan)hem çok doğal ve farklı bildiğiniz sıradan filmlere benzemiyor gerçek gibi filmin içinde hissediyorsunuz zaten kameranın çekimide bu şekilde tavsiye ederim

şuan dehşet sokağı tvde cesaret edemedim izlemeye

hostel 1-2 bu filmi izledim geçen sene güzeldi.etkilendiğim filmler arasında.kimi vasat diyor.bu arada 3.sü çıkacakmış galiba ama ne zaman bilmiyorum

:1hug:
hostel 1-2 bu filmi izledim geçen sene güzeldi.etkilendiğim filmler arasında.kimi vasat diyor.bu arada 3.sü çıkacakmış galiba ama ne zaman bilmiyorum

hostelı ılk ızledgımde hıc vasat bulmamıstım bana gore hostel sonrasında taklıt fılmler epey uredı
ucu merakla beklıorum dılerım cıkar

Back
X