• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prensesfb 2. yi izlemeyi çok istedim bulamadım bi ara
sonra da unuttum
izlicem en yakın zamanda o da güzelmiş madem

Dehşet Treni'ni izleyin. Çok manyak katlediyor insanları. Dehşet sahneler mevcut. delikafadulden Prensesim tam sana göre izle valla. delikafadulden

dehset-treni.jpg

bu da çok kanlıydı
ben pek beğenmedim bu filmi
boşuna izlemişim gibi hissetmiştim bitince

rec1 ve rec 2 kesinlikle tavsiye ederim

Kızlar şimdiye kadar izlediğiniz en iyi korku filmi hangisi sizce??

Hani ''korkudan kanım dondu'' , ''günlerce etkisinde kaldım'' diyebileceğiniz bir korku filmi var mı??

Benim bu konuda vereceğim isim :

ŞEYTAN- THE EGZORSİST (İlk bölümü yani Linda Blair ın çevirdiği orjinal versiyonu)

Bende bu filmden baya etkilenmiştim. Diğer filmler o kadar değildi.

Ben de tam bir korku filmi delisiyim bayılıyorum özellikle geceleri tek başıma izlemeye :52: Ama şu sıralar pek beni korkutacak ya da gericek filmler bulamıyorum araştırıyorum hala :9:

Ben de tam bir korku filmi delisiyim bayılıyorum özellikle geceleri tek başıma izlemeye :52: Ama şu sıralar pek beni korkutacak ya da gericek filmler bulamıyorum araştırıyorum hala :9:

Aynen ben de öyle. :52: Neredeyse hepsini izledim diyebilirim. :52: Film delisiyim. Psikolojik filmlerde güzel oluyor. "23 Numara"yı izledin mi? Psikolojik seversen tavsiye ederim.

Aynen ben de öyle. :52: Neredeyse hepsini izledim diyebilirim. :52: Film delisiyim. Psikolojik filmlerde güzel oluyor. "23 Numara"yı izledin mi? Psikolojik seversen tavsiye ederim.

Aynı kafadanız desene:52: Evet izlemiştim o filmi:114: Böyle çok korkucağım bi film arıyorum ama henüz bulamadım:111: korku filmlerinin çoğu saçma oluyo tabi hepsi için geçerli değil bu çok güzel olanları da var ama genelinde var bi saçmalık o yüzden çok korkutucu olamıyolar bence:83:

Aynı kafadanız desene:52: Evet izlemiştim o filmi:114: Böyle çok korkucağım bi film arıyorum ama henüz bulamadım:111: korku filmlerinin çoğu saçma oluyo tabi hepsi için geçerli değil bu çok güzel olanları da var ama genelinde var bi saçmalık o yüzden çok korkutucu olamıyolar bence:83:

Kesmeli biçmeli film istersen izle bunu "Grotesque". :52: Forumda biri önermiş izlemedim ben de bakacağım bir ara. Yasaklanmış Japon korku sineması imiş. :52: Ben de korkamıyorum bir türlü korku filmlerinden. İyi birşeyler arıyorum. Ama yok. :5: Zevk alamıyorum artık hepsinin sonunu hemen hemen kestiriyor insan. Hepsi de saçma oluyor dediğin gibi. Ama gene de izlemekten kendimi alamıyorum. :52:

bence şeytan çarpması konu olarakta gerçek hayat hikayesinden alındığı için ben çok etkilenmiştimmmm tavsiye ederimmm birde paronormal excity buda bir değişik gerçek hayattan alınma bir film görüntü kalitedini pek beğenmedim ama konu güzeldi korktum valla:18:

Kesmeli biçmeli film istersen izle bunu "Grotesque". :52: Forumda biri önermiş izlemedim ben de bakacağım bir ara. Yasaklanmış Japon korku sineması imiş. :52: Ben de korkamıyorum bir türlü korku filmlerinden. İyi birşeyler arıyorum. Ama yok. :5: Zevk alamıyorum artık hepsinin sonunu hemen hemen kestiriyor insan. Hepsi de saçma oluyor dediğin gibi. Ama gene de izlemekten kendimi alamıyorum. :52:

Hmm bu dediğin filmi merak ettim şimdi özellikle de yasaklanmış deyince :9: bakıyım bi ara buna :23:

canım bunu ızledın mı
yasaklanmıs

snuff.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fragmanına baktım gayet kanlı idi. :52: Çok gerçekçi sahneler. Psikoloji bozabilir aman dikkat. :52:

Yok canım izlemedim. Fragmanına bakacağım şimdi. Heyecanlandım yav. :52:

canımbenım
bende*ızlemedım*henuz-ama-fılmdekı*olaylar*gercektenolmus
yanı-ıskence-sahnesı-gercektenyapılmıs*oylecekılmıs0dıye
duydum

canımbenım
bende*ızlemedım*henuz-ama-fılmdekı*olaylar*gercektenolmus
yanı-ıskence-sahnesı-gercektenyapılmıs*oylecekılmıs0dıye
duydum

Yok canım inanma öyle şeylere filme talep artsın diye öyle şeyler uyduruyorlar.

En iyi film bence izlemeniz gerek, Sillent Hill yani Sessiz Tepe kesinlikle tavsiye ederim ben sahnelerinden çok etkilenerek izledim süper bir yapım hatta 2.si çekiliyor sabırsızlıkla bekliyorum:34:$sessiztepe_byk105d8bbe105d8bbf.webp

Back
X