- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
- Konu Sahibi EU2
ılahı*guldurdun*benı*kuzum
pcde*araverme*tusum*bozukta*ondan*boyle*ımge*koyuyom*sekerparem
bi ara bnmkide bozuktu nokta koyuyorduum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılahı*guldurdun*benı*kuzum
pcde*araverme*tusum*bozukta*ondan*boyle*ımge*koyuyom*sekerparem
bi ara bnmkide bozuktu nokta koyuyorduum![]()
Eki Görüntüle 135332 türkçe ismi-kimlik
Çölün ortasında bir gece. Korkunç bir kasırga dış dünya ile tüm bağlantıları koparır. 10 yabancı, tuhaf bir yolüstü oteline sığınmak zorunda kalmışlardır. Dışarıyla herhangi bir iletişim kurabilmek imkansız gibidir.
Ve kaynağını tam olarak anlayamadıkları cinayetler başlar. Bir güç, tek tek hepsini öldürmeyi kafasını koymuştur. Fakat olaylara rastlantının penceresinden bakmayı bıraktıklarında, içinde bulundukları durumun çok daha karışık olduğunu farkederler.
gerçektende karışık ama güzeldi.
Eki Görüntüle 135333 türkçe ismi-asla yabancılarla oynama
konusu-Lewis (Paul Walker) ve Fuller (Steve Zahn), eyaletler arası otoyolda arabalarıyla evlerine dönmekte olan iki kardeştir. Uzun yolculukta sıkılan Fuller, kardeşini de baştan çıkararak telsizle bir oyun oynamaya karar verirler.
İki kardeşin oyunlarına alet ettikleri "Paslı Çivi" lakaplı kamyoncu, beklediklerinden farklı tepki verince yolculukları bir hayatta kalma savaşına dönüşür.
Yolda arabalarına aldıkları Venna'nın da (Leelee Sobieski) içine düştüğü gerilim, kamyoncunun inanılmaz intikam denemeleriyle kabus halini alır.
gerilim heycan ve korku.
paranormal activity'yi izleyen oldu mu hiç?ilki sadece kaşlarımı yukarı kaldırarak :hııııı dedirtmişti bana.ikincisi ondan beter mi?
kanlı filmler bana göre değil.dayanamadığımdan değil,korku filmi kategorisine sokamadığımdandır.bana wes craven tipi filmler hastalıklı geliyor...parapsikoloji filmleri daha çok tercihim.poltergeist gibi...onun da iyisini bulmak artık nerdeyse imkansız...
2 yeni çıktı diye biliyorum.tabi benim yeni kavramım 1yıllık olabiliyor.2 çocuğum var sabahtan akşama kadar çizgi film izlemekten ambole oluyorumbu filmi duydum ama izlemedim henüz.bana bahsedilen 1 mi 2 mi onuda bilmiyorum :))))
uzakdoğu filmlerinde de tipleri birbirinden ayırt edene kadar film bitiyo![]()
ortada testereyle dolaşan manyaklar ve kan revan olmuş bir oda bana göre değil...hastalıklı buluyorum böyle fikirleri...zevk meselesi işte ne diim?!:)))) neyse ki filimlerinde en fazla 10 karakter oluyor.ben çok kanlı olmadıktan sonra izlerim.ama öncelikle gerilim severim.
ortada testereyle dolaşan manyaklar ve kan revan olmuş bir oda bana göre değil...hastalıklı buluyorum böyle fikirleri...zevk meselesi işte ne diim?!
ortada testereyle dolaşan manyaklar ve kan revan olmuş bir oda bana göre değil...hastalıklı buluyorum böyle fikirleri...zevk meselesi işte ne diim?!
geçen sene sinemadaydı bu film,gitmiştim.öyle fazla da korku değildi bence.idare eder:)
şeytan otelini de geçen sene internetten izlemiştim.bu da güzeldi.2.si de var bu filmin
30 gün 30 geceyi izleyin kızlar hayatımdaki en korkunç korku filmi yaa bide ben sitigmatadan çok etkilenmiştim:18: ama en çok etkilendiğim en çok korktugum film ziyaretçiler kesin izleyin ben sinemada izledim öldüm dirildim yaaa
stigmatayı izlemiştim 6-7 sene önce.etkilenmiştim bende
30 gün 30 gece'yi ve ziyaretçileri de ekleyeyim listeme onları izlerim yakın bir zamanda inşallah:)
seytanotelını-sınemada-ızlemıstım*guzeldı-2*decıktı*onuızlemedım*ama
ups,kızdırmak değildi niyetim,özür...sadece film sektörü artık bir kısırdöngüye girdiğini ve bir çıkmazdan doğan bir alternativ olarak 'ne kadar kan,o kadar iyi' fikrine katılamadığımı belirtmek istedim.70'li 80'li yıllarda belki teknoloji çok gelişmemişti ama fikirler çok daha zengindi gibime geliyor. hayvan mezarlığı filmi tadında bir filmi zor buluyoruz örneğin...ama size en az 20 tane testere vari film ard arda sayabilirim...bunu demek istedim.zevkmeselesı*canım-herkesın*begenısı*farklıolabılıo