• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Evdeki düşman" ve "doğmamış" filmlerini sevmiştim bayağı bi gerilimdi yani.....:18:

eTEeev5ktP.jpg
13hayelette-guzeldı
hmmm bunu imdb'den incelemem gerek...güzel bişeye benziyo.

korku filmi olarak değil ama gerilim istiyorsanız kesinlikle 'ÇIKIŞ YOK'
İnsanı yerinde durdurtmayan bir filmdi. beni etkilemişti. Aynalar'ı da beğenmiştim. 2.si pek iyi değil ama 1.si güzeldi. :72:

ups,kızdırmak değildi niyetim,özür...sadece film sektörü artık bir kısırdöngüye girdiğini ve bir çıkmazdan doğan bir alternativ olarak 'ne kadar kan,o kadar iyi' fikrine katılamadığımı belirtmek istedim.70'li 80'li yıllarda belki teknoloji çok gelişmemişti ama fikirler çok daha zengindi gibime geliyor. hayvan mezarlığı filmi tadında bir filmi zor buluyoruz örneğin...ama size en az 20 tane testere vari film ard arda sayabilirim...bunu demek istedim.

yok*canım*benım-kızmadım*sana-bukonuda*katılıorum
nekadar*kan-okadar*ıyıfılm*deıl*tabı*kısırdongu*var*zatenbı*furya-basladımı*benzerısekılde
cıkıo*arka*arkaya-bukonuda*haklısın*hayvanmezarlıgı*guzeldı*gercekten
gremlıler*nekadar-cocukfılmıgıbı0gelsede*hosuma*gıtmıstı*o*donem

Çokta iyi değildi dediğin gibi. Şeytanın Oteli daha güzeldi ona nazaran.

Ziyaretçiler psikolojik gerilim filmi. İnsanı deli eden bir film. Ölümcül Oyun'a benziyor konusu.

Merak ettim Stigmata'yı, duymuştum çok önce şimdi hatırladım. 30 Gün Gece'nin de bir kısmını izlemiştim vampirli filmdi sanırım. Tam hatırladığım kadarı ile. Beğenmiştim ama.

2.sini bilmiyorum haberim yok hayatım.

vampirler_imparatorlugu.jpg
canımmm
vampırlı-sevıosan*vampır*ımparatorluguda-guzeldı

ben izledim evdeki düşman filmini.yine sen önermiştim canım:)güzeldi film beğendim

Ben de önermiştim yahu. Unutmayın beni de. :52:

sen kesin izlemişsindşir ama bi şansımı deneyim yine de
28 gün sonra ,28 ay sonra izlemediysen tavsiye ederim

bnm senden bir ricam olcaktı 2012 tarzı kaliteli bir yapım var mı izle dediğin?

O filmler favorim çok iyiler. Virüslü filmleri seviyorum. Doomsday var izleyen var mı onu? DVD'si varda bozuk çıktı. :37:

uzakdoğu filmlerinde de tipleri birbirinden ayırt edene kadar film bitiyo:9:

:52::52::52:

eTEeev5ktP.jpg
13hayelette-guzeldı

Çok önceden izlemiştim. Eskinin filmleri. Ahh ahh. :27:

vampirler_imparatorlugu.jpg
canımmm
vampırlı-sevıosan*vampır*ımparatorluguda-guzeldı

Vampir İmparatorluğu'nu seyrettim canım da sevmiyorum vampirli filmler.

(((didi '''O filmler favorim çok iyiler. Virüslü filmleri seviyorum. Doomsday var izleyen var mı onu? DVD'si varda bozuk çıktı.''' )))demişsin işte cd de bile vürüs var gözü ile baktım direk:)) o kadar çok korku film ve gerilim filmi izledim ki artık unutuyorum.burda yazılan ve izlemediklerim var onlarıda izlerim inşallah.

ben izledim evdeki düşman filmini.yine sen önermiştim canım:)güzeldi film beğendim

Ben de önermiştim yahu. Unutmayın beni de. :52:

O filmler favorim çok iyiler. Virüslü filmleri seviyorum. Doomsday var izleyen var mı onu? DVD'si varda bozuk çıktı. :37:

:52::52::52:

Çok önceden izlemiştim. Eskinin filmleri. Ahh ahh. :27:

Vampir İmparatorluğu'nu seyrettim canım da sevmiyorum vampirli filmler.

pırtısımın*bırıcık*valıdesı-senı-hıc-unuturmuyuz-askolsun*:16::16:

the-reef-film-izle.jpg

ızledınmı*canımmm

dustın*hofmanın*vıruslu-fılmı*vardı-oda-guzeldı-adını*anımsayamadım-sızler-hatırladınızmı

(((didi '''O filmler favorim çok iyiler. Virüslü filmleri seviyorum. Doomsday var izleyen var mı onu? DVD'si varda bozuk çıktı.''' )))demişsin işte cd de bile vürüs var gözü ile baktım direk:)) o kadar çok korku film ve gerilim filmi izledim ki artık unutuyorum.burda yazılan ve izlemediklerim var onlarıda izlerim inşallah.

58.jpg

5127-olumzili150.jpg

Dün akşam izledim ben beğendim öneririm kızlar ölüm zili çok korkunç değil ama güzel

Son düzenleme:
Back
X