merhaba arkadaşlar özel bir gece için saten gecelik almayı düşünüyorum önerebileceginiz iyi bir marka ve model varmı ? (bir bayanı sexi gösteren bir model tercih edilir)
bu konularda pek bilgili olmadıgım için sizlerin fikirlerini almaya karar verdim. yardımlar için şimdiden herkese tşkler
merhaba arkadaşlar özel bir gece için saten gecelik almayı düşünüyorum önerebileceginiz iyi bir marka ve model varmı ? (bir bayanı sexi gösteren bir model tercih edilir)
bu konularda pek bilgili olmadıgım için sizlerin fikirlerini almaya karar verdim. yardımlar için şimdiden herkese tşkler
arkadaşlar bu hoşuma gitti. markası obsesive fiyatı 70 lira gibi . sizce nasıl? birde rengi konusunda teredütüm var ben sarışın beyaz tenliyim hangi renk daha uygun olur. bu konularda çok ameliyim kusura bakmayın
wuuw ilgi alanım arkadaşım sevinç ürkmez markasını tavsiye ederim,geçtiğimiz sezonlarda bihterin giydiği geceliklerle popüler oldu sanırım.. ben gecelik-sabahlık-şortlu büstiyer takım ve pijama takımını almıştım hepsi saten fransız dantelli..evet pahalı ama her kuruşuna değer o kadar güzel ve kaliteli ki..kesinlikle tavsiye..