En iyi olduğunu düşündüğümüz yayınları paylaşalım...

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
bence kpss de yerleşmiş olan yayınlar; yargı, ihityaç, data ve pegema.
sizde çaşıtığınız kaynakları yazın kızlar sitede bu konuda bilgi almak isteyen çok arkadaş var.
yararlı oluruz en azından...

daha önce birkaç topicde daha yazmştm... yayınevinden komisyonmu alsam ne:)) yedi iklmden çook memnnkaldm ben şiddetle tavsiye ederm cnm...

yediiklimin soru bankalarını konularım bitince almayı planlıyorum.
bir arkadaşta datanın cep kitabını önerdi onu da alabiliriz

mat bilmiyorum ben sosyal öğrt. bu yüzden tarih ve anayasada bana datanın aşırı faydası dokundu.reklama girmez umarım ama soruların birebir benzerliği çok işime yaradı.çalışmak,:3:emek vermek çok zor biliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun.

benım tek sorunum matematık bu konuda en acıklayıcı gzel anlatımlı yayın hangısı .bırde bu kıtapların yada setlerın fıyatları nedr

ben de yediiklim öneririm sınavda çok faydasını gördüm. tabi bi de lider yani yargı. ihtiyaç ı beğenmiyorum açıkçası

ihtiyacı herkes çok beğeniyor neden beğenmediniz arkadaşlar konu anlatımımı yüzeysel yoksa sorularımı basit?, bended konu anlatımlı alacağım modüler set ihtiyaç alacaktım..bir de yargının cevap anahtarı çok yanlış güvenderde öyle idi 2010 dao yüzden tövbeliyim, acaba
matematik
türkçe
coğrafya
tarih
vatandaşlık
için hangi konu anlatımı önerirsiniz
birde yargı 2012 alanlar gerçekten memnunmu? bende acaba ihtiyaçın yerine onumu alayım kafam karıştı :44:

ihtiyacı herkes çok beğeniyor neden beğenmediniz arkadaşlar konu anlatımımı yüzeysel yoksa sorularımı basit?, bended konu anlatımlı alacağım modüler set ihtiyaç alacaktım..bir de yargının cevap anahtarı çok yanlış güvenderde öyle idi 2010 dao yüzden tövbeliyim, acaba
matematik
türkçe
coğrafya
tarih
vatandaşlık
için hangi konu anlatımı önerirsiniz
birde yargı 2012 alanlar gerçekten memnunmu? bende acaba ihtiyaçın yerine onumu alayım kafam karıştı :44:

ben tarihi datadan bitirdim çok memnun kaldım.
Tabi konuyu anlamak için sadece konu anlatım yeterli olmuyor çok soru çözmek, yazarak çalışmak bilgiyi kalıcı yapar.
Kavram haritası çıkararak bitirdim çok akılda kalıcı oluyor.
Coğrafyaya da datadan çalışıyorum.
İhtiyaçtan yargıdan ve güvenderden tekrar yapıyorum.konu sonlarında video izliyorum.
söylediğim yayınların 2012lerini aldım en iyisi hangisi dersen ben data derim. onun verdiği tadı hiçbiri veremedi

ben ihtiyacın soru bankalarını beğenmedim
data dan başlıyorum çalışmaya
ama diğer yayınlarada bakıcam
karaca ve sınav akademi kitapları elime geçecek onlardanda bakarım
ve yargının modüler seti elime ulaştı ona bakıcam.

bende datayı sevemedım gıttı ya hele o tarıhı ömrumu yedı.ama sınav akademıye yazıldım kaynakları cok hosuma gıttı tavsıye ederım kızlar cok temız net anlatılmıs baymıyor.bıde yedııklımı onerebılırım

arkadaşlar ben konu anlatımı yediiklim mi ihtiyac mı kararsızım.gecen yıl yargıdan hazrlandım.o yuzden bu yıl yargı almıycam. ihtyac cok basıt dıolar konu anlatımına.kpss den 84 aldım bı birikimim war sonucta.ne dersınız.ıhtyac mı yedııklım mı..?:50:

arkadaşlar ben konu anlatımı yediiklim mi ihtiyac mı kararsızım.gecen yıl yargıdan hazrlandım.o yuzden bu yıl yargı almıycam. ihtyac cok basıt dıolar konu anlatımına.kpss den 84 aldım bı birikimim war sonucta.ne dersınız.ıhtyac mı yedııklım mı..?:50:

Canım ben burdaki bayanlara hep söylüyorum herkesin bir yayından anlama şekli farklıdır.
Ben data diyorum diğeri yediiklim.
Genelde ihtiyaç alıyorlar ama ben sevmiyorum onu...
Diyeceğim sen netten yayınlara şöyle bi göz at sana daha hoş geleni al.
Para bayılma herkes tavsiye ediyor diye.
Yediiklim,yargı,pegem,data,ihtiyaç sen beğen al.
Bilinmedik yayın olmasın da.

ben ihtiyacın soru bankalarını beğenmedim
data dan başlıyorum çalışmaya
ama diğer yayınlarada bakıcam
karaca ve sınav akademi kitapları elime geçecek onlardanda bakarım
ve yargının modüler seti elime ulaştı ona bakıcam.

İhtiyaç'ın soru bankalarını neden beğenmedin. Sorular zor mu, ya da kalitesiz mi? Benim almayı düşündüğüm yayınlar içinde ihtiyaç da vardı.

Canım ben burdaki bayanlara hep söylüyorum herkesin bir yayından anlama şekli farklıdır.
Ben data diyorum diğeri yediiklim.
Genelde ihtiyaç alıyorlar ama ben sevmiyorum onu...
Diyeceğim sen netten yayınlara şöyle bi göz at sana daha hoş geleni al.
Para bayılma herkes tavsiye ediyor diye.
Yediiklim,yargı,pegem,data,ihtiyaç sen beğen al.
Bilinmedik yayın olmasın da.

evet canım doğru söylüyorsun.konu anlatımı alcam ıkısınden bırını.zaten önmlı olan bol bol soru cözmek.gecen yıl sadece yargı baktım cok pişman oldum.bu yıl hepsınden cözcem.:40:

Sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz. Ölecem kararsızlıktan. Ben de 84 aldım. Datayı sevmiyorum ya minik minik yazılar gereksiz bilgiler bayıyor beni. Yediiklim iyi de onu kullandım. İhtiyacı deneyeyim diyorum ama basit ve yüzeysel olmasından korkuyorum. Poff :37:

Back
X