Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki en iyi mat 1 konu anlatımlı kitap hangisi?
ihtiyacı herkes çok beğeniyor neden beğenmediniz arkadaşlar konu anlatımımı yüzeysel yoksa sorularımı basit?, bended konu anlatımlı alacağım modüler set ihtiyaç alacaktım..bir de yargının cevap anahtarı çok yanlış güvenderde öyle idi 2010 dao yüzden tövbeliyim, acaba
matematik
türkçe
coğrafya
tarih
vatandaşlık
için hangi konu anlatımı önerirsiniz
birde yargı 2012 alanlar gerçekten memnunmu? bende acaba ihtiyaçın yerine onumu alayım kafam karıştı :44:
arkadaşlar ben konu anlatımı yediiklim mi ihtiyac mı kararsızım.gecen yıl yargıdan hazrlandım.o yuzden bu yıl yargı almıycam. ihtyac cok basıt dıolar konu anlatımına.kpss den 84 aldım bı birikimim war sonucta.ne dersınız.ıhtyac mı yedııklım mı..?![]()
ben ihtiyacın soru bankalarını beğenmedim
data dan başlıyorum çalışmaya
ama diğer yayınlarada bakıcam
karaca ve sınav akademi kitapları elime geçecek onlardanda bakarım
ve yargının modüler seti elime ulaştı ona bakıcam.
Canım ben burdaki bayanlara hep söylüyorum herkesin bir yayından anlama şekli farklıdır.
Ben data diyorum diğeri yediiklim.
Genelde ihtiyaç alıyorlar ama ben sevmiyorum onu...
Diyeceğim sen netten yayınlara şöyle bi göz at sana daha hoş geleni al.
Para bayılma herkes tavsiye ediyor diye.
Yediiklim,yargı,pegem,data,ihtiyaç sen beğen al.
Bilinmedik yayın olmasın da.
arkadaşlar ben konu anlatımı yediiklim mi ihtiyac mı kararsızım.gecen yıl yargıdan hazrlandım.o yuzden bu yıl yargı almıycam. ihtyac cok basıt dıolar konu anlatımına.kpss den 84 aldım bı birikimim war sonucta.ne dersınız.ıhtyac mı yedııklım mı..?![]()