Bu nasıl oluyor, ikiletiyor hatta üçletiyor? Beğendiği parfümü bile sıkamıyor. Ben yaparım sen yapamazsın diyen erkekle bile isteye niye evlenmiş? Arkadaşınız bu kadar ezilmeyi bir erkeğin kölesi olmayı niye bu kadar çok istiyor? Selam verilmeyecek mağara barzolarını adam yerine koyup evlenip bir de gen aktarımı yapıyorlar. Bence siz arkadaşınız için fazla üzülmeyin uğraşmayın. Her şey para pul maddiyat değil. İnsanın onuru gururu haysiyeti de önemli. Beyim bilir kafasındakiler için yazdıklarınız önemli değil. Beş kuruş geliri olmadığı için kocası ne verirse onu yiyecek ne verirse onu içecek. Hatta çocuğum için katlanıyorum diyip adamdan ayrılmamak için bir de çocuk yapar. En çok böyleleri aldatıyor biliyor musunuz? Çünkü evdekine saygı duymuyorlar, ben bunu bu kadar aşağılıyorum hala gık demiyor, susup oturuyor diyip ezik görüyorlar.
Arkadaşınıza mesajlarımızı gösterin de kocam beni çok seviyor sanmaya devam etmesin. Çalışıp çalışmaması değil sorun, adam kendini efendi arkadaşınızı da kölesi görüyor. Yakında siz de görüşülmemesi gerekenler listesine girersiniz arkadaşınız da kocam istemiyor der keser sizinle görüşmeyi.