Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdiye kadar nerdeyse bütün şampuanları kullandım ve en iyisi blendax gibi geldi bana fisfisfis
sizler hangi şampuanları ve saç kremlerini kullanıyorsunuz önerisi olan varmı????![]()
Bu şampuanın yanına gliss serum deep repairi eklemek istiyorum. Muhteşem bir şampuan saçlarıma adeta can verdi. Pahalı şampuan markalarına taş çıkarır . Benim gibi boyadan yıpranmış canlılığını yitirmiş bakıma ihtiyacı olan saçlara sahip hanımlar kesinlikle tavsiye ederimKesinlikle elidor pembe kutu en iyi şampuan benim için bütün şampuanları denedim ama bu şampuanın verdiği parlaklığı canlılğı nemi başka hiçbir şampunada bulamadım![]()
Gerçekten de ya bu elidorda ne var böyle bilmiyorum okadar şampuan denedim kullandım elidor gibi saça nem veren yumuşatan bi şampuan bulamadımKesinlikle elidor pembe kutu en iyi şampuan benim için bütün şampuanları denedim ama bu şampuanın verdiği parlaklığı canlılğı nemi başka hiçbir şampunada bulamadım![]()