yap cnaım yap afiyet bal şeker olsunnnnnnnnnn
cnm bu tarif de güzele benziyor
biz kabak pişirirken bir gece önceden kabağı ayıklar doğrar tencereye alır üstüne de şeker dökeriz sabaha kadar kabak kendi suyunu salar öyle pişiririz ama devamını seninki gibi denicem bi dahakine:)
ezineyi merak ediyorum umarım her şey yolundadır.
geçen gün bi kek yaptım ona krema lazım oldu evde de bir krem şantinin yarısı vardı toz halinde:) ben de uydurdum: yarım paket şanti, göz kararı gene kakao, istediğim kadr hindistan cevizi, iki tatlı kaşığı sahlep, ve göz kararı süt koydum çırptım harika bir tadı oldu keklerde de kullanılabilir çok hoşuma gitti:)
bir de geçen gün cnm vişneli bişi istedi ben de bildiğimiz etimek tatlısı var ya onun muhallebisine vişneli tang kattım pişirdim harika oldu ya:) mayhoş bir tadı var sevmeyenler yapmsaın:)
Arkadaşım,çok çok geçmiş olsun:teselli:
Şafi olan Rabbimiz c.c tez zamanda ,İsmi , kudreti ile şifa versin anneciğine .. (nezdinde tüm şifa bekleyenlere)
Tüm bunlar imtihanımız aslında..Sıkıntılar,zahmetler sabır ve dua ile yoğrulursa güzelliklere,rahmete dönüşecektir inşaAllah..
Benzer şeyler ben de yaşadığım için,halin ile hallenebiliyor,yüreğinin sesini duyabiliyorum..
İçini çok sıkma,biliyorum sol yanın laf dinlemiyor ama , kendini salma asla sıkı tutun ki güç veresin,destek olasın..
(bunları uyarı,nasihat değil gönülden kardeş kelamı olarak göresin..)
Biraz kafa dağıtmak gerek,dualarımızı,serperek..
Yeni tarifler çok hoş,ellerine sağlık:)
Ben de eklerim,sen yokken de burda beklerim ,bekleriz inşaALLAH..
canını sıkmaolumunekankayizsmile
öncelikle herkese merabalar..beni merak eden arkadaşlarım,çok sağolun,iyi olmaya çalışıyorum,annemin sağlık sorunları ile uğraşmaya devam ediyor ve maalesef hala zor günler geçiyoruz..kısaca bahsedeyim burada da ,en son pet adı verilen bir görüntüleme yöntemi ile tomografi de çıkan böbrekteki şüpheli kitlenin ayrımını yapacaklarını söylediler,uzun süren bir randevu bekleyiş döneminin ardından izmire gidip bu filmi çektirdik ve yine neredeyse 3-4 günlük bir telefonla sonuçlara ulaşmaya çalışma cebelleşmesinin ve sonunda dayanamayarak telefonda hiç tanımadığım bir doktora dayanamayıp ağlayıp zırlama gibi süreçlerin ardından öğrendim ki boyundaki lenf bezlerinde ve bir de küçük te olsa böbrekte onların tutulum diye adlandırdıkları patolojik görüntüler varmış,haftaya cuma hasta yani annem kendisi konseye(bütün doktorların toplanıp hastaların durumlarını yorumladıkları bi yer sanırım) girecekmiş ve buna göre yapılacaklarla ilgili bi yol haritası çıkaracaklar sanırım önümüze...bu durumda boyundaki hastalıklı lenf bezini çıkartılması veya kemoterapi vs ya da başka bir tetkik herneyse sanırım haftaya cuma önümüze çıkacak galiba..bu durum o kadar bi sürünceme de kaldı ki ne kanser yeniden sıçrama yapmış diyolar ne de yok bu kanser değil başka bi şey diyolar..hatta hiç bi şey demiyolar,hiç bi bilgilendirme yok sadece,günler böyle sancılı bi süreç içinde geçip giderken bu sorunlar ve belirsizlik nedeniyle biz kendi tüp bebek tedavimize de gidemedik..bu durum elbette ki dah öncelikli bi durum dedik...bakalım artık kaderin girdabında nereye doğru gidiyosak Allah umarım sonumuzu hayır eder..artık kafayı yemememe ramak kaldı diye düşünerek bir kaç gün buradan ve bu konudan uzaklaşmak adına bi termal otel vs gibi bir yere giderek dinlenip,kafayı toplama kararı aldık..yarından sonra bi kaç gün kaçamak tatil yapıp sakinleşme ve kendime gelme düşüncesindeyim Allah izin verirse..bu arada da eşimin tayini belli olacaktı..neyse ki o bari yüzümüzü güldürdü de ilçeden evimizin bulunduğu merkezdeki bi okula geldi...umarım hepiniz de iyisinizdir..royallcim senin de annen umarım şifa bulup çıkmıştır hastaneden ve tayin bekleyen arkadaşlar vardı,inşallah istedikleri yerlere olmuştur tayinleri ve de taşınacak arkadaşlar sorunsuzca yerleşebilmişlerdir yeni evlerine...tatilde annemin sonuçlarını beklerken can sıkıntısından yaptığım bir kaç şeyi fotoğrafladım sizler için..bakıyorum da yokluğumda son derece hareketsizleşmiş burası..bari ben azcık canlandırayım yine..ne diyosunuz?öpüyorum hepinizi..bu arada libyanacım da nihayeeet topiğimizi bulup gelmiş..inşallah muhteşem tariflerinden bir iki tanesini bari paylaşır bizlerle..bir süre sonra görüşmek üzere ....hepinizi seviyorum..
Royall,senin de anneciğine geçmişler olsun arkadaşım.
Allah şifa versin..
Bu arada herkes tatilde mi yoksa,tarif yok mu ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?