offf ezinecimm yaa gece gece nasıllda can evimden vuruyosun beniiiiii ,böle tatlılarınla ellerine sağlık arkadaşımcokacimcoook
ayyyy yaa tam da tatlı krizim tutmuştu bugün .zaten iftarda da tatlım yoktu gece gece pc ye yapıştım valla harika görünüyor ellerine sağlık.
sabah sabah gül bahçesi gibi muhteşe göründü bana tatlıların ezineciğim,ellerin dert görmesin a.s.
inşallah misafirlerim de beğenir arkadaşlarım beniiiiim..
ana yemek te senin çanak köfte olcek moonserosem,ben ona hasanpaşa diyorum..garnitür de bulabilirsem süper olucek evde bezelye kalmamış çünkü,bi de pürenin kıvamını inşallah tuturabilmişimdir.yapabilirsem pasta enjektörüyle sıkmayı deniycem,umarım çok cıvık değildir..ay bu misafir işi ne telaşeli oluyo yahu,kendin olsan yap 2-3 kap yemek otur ye..
menüm nasıl olmuş bu arada size de sayayım
süzme ezogelin çorbası:)
peynirli pırasalı börek
taze fasulye
hasanpaşa köfte
bulgur ya da pirinç pilavı karar vermedim henüz
erik,elma ve kuru kayısı ile hazırladığım komposto
börülce salatası
domates salatası
yoğurt
yaprak sarma
belki közlenmiş biber salatası
yufkalı kadayıf sarma
var canım buyur gel,beğendiğin yere otur,nası olmuş masam,servis tabaklarımı aldım masadan servis yaparken kolaylık olsun diye,tabaklar da henüz boş,ama çok zevkli bi yorgunluk bu iftar sofraları ...sizinle de paylaşiiim diye fotoğrafladım hemen.....menü süper daha ne olsun maşallah. pilav olark pirinç yap bence. bu arada masada yer varsa bende geleyim . olurmu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oldu valla ama bira zor oldu,köfteler pişince küçücük kaldı,çukurları da dolayısı ile..püre de ortalarında birere damala kaldı,çok komik ya:))ben de garnitürünü tepsiye koydum,salçalı suyun içine..daha farklı bi sunum oldu,ama yine de güzeldi...ooooohhh maşalla canım yaaa bu menüyle bir ordu doyar :)) bende mi gelsem ne yapsam sana . bezelye bulamazsan sade yap canım,kaşarını bol koyarsın üzerine lur biter.hem biraz sulu olmasınında sakıncası yok bence ,sonuçta fırında pişiyor ,kıvam alıyor . şimdiden afiyet olsun
merhaba bayanlar. hayırlı ramazanlar diliyorum. bu sıralar çok yoğunum.
yine döktürüyorsunuz maşallah. evder internetim yok hala malesef, neyse arada bu şekilde özlem gideririm.
ezine demekki sen de misafir ağırlayacaksın, kolay gelsin.
ben iki gün önce bi davet verdim. eşimin ailesi ve benim ailem geldi. evliyken ilk davetimdi. güzel geçti.
kızlar bu hatay yöresine ait bayram pastası adı kömbe bir kaçgün önce yaptım misafirlere ikramlık hemde evde devamlı kalıcı bir pasta ağzı kapalı kavanozlarda iyi saklanırsa 2 ay tazeliğini koruyor ilk günkü gibi mis gibi kalıyor şimdi resmini yükleyeyim sonra tarifi yazacağım tam resmi yükledim kapı çaldı misafir geldi daha fazla bekletmeyeyim hayırlı ramazanlar
evet,çok lezzetli olur kömbe,buzluğumda hala var,bu bayram da kayınvalidemlerden epeyce getirmeyi planlıyorum.
zebra kek bu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?