kızlar bu güzel tariflerin yanında güzel demlenmiş bir çay ne de güzel gider değil mi??
kızlar çay konusundaki marifetlerinizi de yazın lütfen..belli oran harman vs.. var mı sırrınız?
ben demlik başı 2 dolu çorba kaşığı çay atıyorum.çayı demlemeden yıkıyorum tozu gitsin diye...ama içime pekte sinmiyor sizler neler yapıyorsunuz?
bende mutlaka yıkarım çayı , üzerine bergamut poşet atarım 1 adet kesme şekeri atıp demlerim...
canım ya cevabın için beğendimi işaretleyecektim beğenmedimi işaretledim yanlışlıkla tekrar teşekkürler hatice cevabın için
kesme sekerini duymuştum.ne işe yarıyor cayda kesme sekeri?demini ii almasınımı sağlıyor ki?
canim neden beyazini suruyorsun ben sarisini surerim pastalara...ögerenmek istedim....kizartiyormu ustunukızlar akşam kayınvalidemlere tuzlu kurabiye yaptım nefis oldu
ilk defa yaptım üstelik
tarifini vereyim
1 paket margarin
3 kaşık yoğurt
1 yumurta (beyazından azıcık ayırdım üzeri için)
1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı
kaşığı kabartma tozu
1 fiincan sirke(elma sirkesi kullandım)ve susam
yapılışı
hamuru yoğurup halka yapıyoruz.önce yumurta akına sonra susama batırıyoruz
birazınıda ayırıp elimle yuvarlak açtım içine kaşar koydum poğoça gibi kapadım
nefis oldu
180 derecede üzeri iyice kızarana kadar pişirdim
artık favorim olacak...
canim neden beyazini suruyorsun ben sarisini surerim pastalara...ögerenmek istedim....kizartiyormu ustunu
ezinecim ağzım sulandı valla mantarları görünce..ne lezzetlidir kim bilir....(yediysen sen bilirsin:)
ben çok korkuyorum bu mantar işinden o nedenle sadece kültür mantarına talim ediyoruz...siz nasıl anlıyorsunuz mantar zehirlimi değilmi?
valla benim bile ayırt etmekte zorlandığım,birebir benzer mantar türleri de var gerçekten..eşim de anlar,o yüzden birimizin bilemediğini diğeri ayırt ediyo...:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?