kızlar size sordum ama arşivimden bi yemek buldum bunu deniycem kısmetse...geçen yılbaşı dışarı çıkmıştık bi otelde yapmışlardı böle bişey,çok beğenmiştik..tam bir spesiyal görüntü ve lezzet açısından..araya araya buldum benzer bi şey.adı tavuklu krep bohçası..krep yapıp içine tavuk,bezelye mantar havuç koyucam.bohça gibi katlayıp,biraz beşamel sos biraz domatesli sos döküp fırınlıyosunuz çıkmadan önce de kaşar..nasıl hayal edebiliyosunuzdur..güzel de mi?
al sana resim bu benimki değil tabii,o kadar da pratik değiliz yani...bu alıntı olanreeesiimm isterizzz resimmm isterizzzzz resimmm......:enbuyukkk:
bi de yanında kızarmış soğan halkaları vardı,o da çok değişik ve güzeldi,ama nasıl yapılıyo bilmiyorum...biliyosanız onu söyleyebilirsiniz bana...royal ,moonserose0?
bende netten görüp beğenerek denedim bu kızarmış soğan halkalarını ama istediğim ğibi olmadı bi daha da denemedim farklı tarifler bulup yazdım defterime fırsat bulursam denerim tarifin birinde ayran içinde bekletiliyordu soğan halkaları kızartılmadan önce...
al sana resim bu benimki değil tabii,o kadar da pratik değiliz yani...bu alıntı olan
offff bittim ben. en kısa zamanda senin denemeni bekliyorum. püf noktalarıyla. inşallah. bende yapayım sen denedekaydirigubbakcemile3
Ezineciğim ben ölçülerle değil kendi göz kararı olarak bir çıtır soğan halkası tarifi vereyim çok lezzetli oluyor
bir şişe maden suyunu boşalt içine biraz un koy tuz at karıştır unu sen ayarlayacaksın çok koyu olmayacak çokda cıvık olmayacak aynı kek kıvamından biraz cıvık boza kıvamı olacak soğan halkalarını bula kızart muhteşem oluyor ben bu sosa haşladığım ve çöp şişe dizdiğim tavuklarıda bulayıp kızartıyorum mutlaka dene çooook güzel oluyor
sen istersin de ben denemem mi işte denedimmm..
oooooooy ooooy bu görüntüyü görürüde beklermiyim bende hemen deneye ceğim.ellerine sağlık ...vay beee bu ne hamaratlık maşallah.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?