ezine77 ben bunu daha önce başka bir sitede okumuştum. dolabın dondurucu kısmında dinlendirmek lazımmış. denersen haberim olsun. ben denemedim ama okumuştum.
bebişin ne tatlı bişey öyle gulizgul.tarif için teşekkürler.çok güsel görünüyo...
bak beni şevklendiriyosun ama çaykaşığı...işi gücü bırakıp bu işe soyundurceksiniz beni..kötükedihüsobu başlık hiç iyi olmadı yaaa. canım sıkıldıkça giriyorum bu başlığa tarifi alıp doğru mutfağa gidiyorum.yapıyorum bi güzelde yiyorum. sonra gelsin kilolar ... şaka bi yana ellerinize sağlıkk
Kız helal walla tum tarıfler harıka gorunuyor bır de resım cekmıssın
tam süper olmus var ya nasıl canım cektı ama cokacimcoook
kızlar benim mantı tatlım var. hamuru yağuruyosunuz. sonra tabak büyüklüğünde merdaneyle açıp mantı yapar gibi küçük küçük kare kare kesiliyor.sonra mınık kareleri çapraz uçlarının birleştiriyoruz ama iki çapraz ucu üstte birleştirmiyoruz. karşılıklı çapraz köşeleri birleştiriyoruz. diğer karşılıklı çapraz köşeleri de altta birleştiriyoruz. sonra bunları kızartıyoruz ve şerbet tenceresine atıyoruz.üzerine de dövülmüş ceviz serpiyoruz. ama bol olacak şekilde. umarım anlatabilmişimdir.ben misafirlerime yapıyorum bu tatlıyı yani foto eklemem mümkün değil şimdi.mşisafir gelecekte ben yapacam...
1 yumurta
1 yemek kaşığı sirke
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
Alabildiği kadar un
şerbeti 2 bardak su 1,5 bardak şeker.ve 1 bardak dövülmüş ceviz.
ay varya aklıma getirdin dondurucuda haşlanmış buğdayım,nohutum fasulyem var ama ben yapmaaya üşeniyom .bizede gelip yapsan olmamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?