Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri En iyi vantilatör hangisi?

hyBen

Sabır ve Dua...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
472
283
Merhabalar, malum havalar ısındı. Ben de sıcağa çok tahammül edemeyen birisiyim. Evimiz kira klima alma ihtimalimiz yok, tek seçenek vantilatör. Memnun kaldığınız bildiğiniz vantilatör var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Soğuk buharlı olanlar nasıl acaba?

Ben 1 ay kadar önce kumtel aldım buharlı olanlarından gayet memnunum tavsiye ederim.. Bi arkadaşımda ufo markasının benzer bi ürünü var kıyaslama bile yapılamaz.. genelde markaya güvenip ufo alanlar var.. onun en hızlı modu kumtelin en düşük hızıyla bir.. ama yerin uygunsa portatif klimalarada bir göz at derim..

Bence uygun fiyatlı vantilatör alacağınıza ucuz bir klima alın derim. Vantilatör içerideki sıcak havayı döndürüp döndürüp tekrar üflüyor. Klima hiç değilse serin hava yayıyor.

ben ufonun vantilatorunu almıştım. Dili geçmiş zaman kullanıyorum çünkü aldığımın ilk 2 ayı çok güzel çalıştı. Gerçekten sessiz ve soğutuyordu. Fakat sadece yönünün olduğu yeri soğutuyordu. Buharı çok fazla bir işe yaramıyordu ve çok çabuk bitiyordu. Ayrıca bir süre sonra tozlanma nedeniyle mi bilmiyorum ki neredeyse üç dört günde bir tozunu alıyordum. Buna rağmen ne yazık ki sesli çalışmaya başladı. Özellikle de yazın sıcağında gece uyurken kullanmak için o kadar para verip almıştım. Gün içerisinde zaten iş yerindeyim. Vantilatör kullanmıyorum. Akşam eve geldiğim zaman çalıştırıyordum. Yaz bitimine doğru ise eskisi kadar soğutmamaya başladı. Zaten yaz bitti deyip kaldırdım. Seneye çalıştırdığım zaman ise çalışmadı. Servise götürdüm baktılar. Kullanıcı hatası nedeniyle bilmem neresi bozulmuş. Değişmesi gerekiyormuş. Değişecek parça satın almış olduğum vantilatorden sadece 35 tl daha ucuzdu. Bende almadım vantilatorde sizin olsun dedim. Tek bir odayı soğutmak istemediğim için klima alamıyorum. Şimdi ayaklı klima alacağım bu yazın fakat onlarda çok ses çıkarıyormuş.

X