Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları En iyi ve uygun Bebek kıyafetleri

Ozlenen61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
25
8
1
35
kızıma kıyafet almaya başlıcam ama nerden alıcaz pek bi fikrim Yok yardımcı olurmusunuz bebeğim ocak Doğumlu ne zaman Almam doğru olur kış sezonu ne zaman başlar

Kaliteli ve uygun fiyatlı dersen civil
E bebek civile göre fiyat olarak yüksek ama kaliteli
Ve lcw bebek ürünleri kesinlikle tavsiye ederim
Ben oğluma e bebek ve lcwden alışveriş yapıyorum memnunum

Aldıklarının pamuk olmasına dikkat edersen başka bebek mağazalarındanda alabilirsin tabi ki

Kış sezonu başlamamıştır daha. Bol bol alttan çıtçıtlı kısa kollu body alın her mevsim lazım oluyor. Bir bakıma bebeklerin iç çamaşırı çıtçıtlılar oluyor:) Kışın da giyecek yazında. Hangi şehirdesiniz bazı illerde ebebek ve civil mağazaları bulunmuyor. Ama lcw heryerde var. Başka mağazalarada bakın ama en önemlisi pamuklu olsun battaniyesinden çorabına kadar.

ben mothercareden aldım genelde zıbınlarını tulumlarını falan. ama forum ankara mağazasından aldım. kentparkta falanda var mothercare ama ordakiler pahalı. orda mesela 5li zıbınlar 89 tl iken forumda 37.5tl oluyor. 3lü tulumlar falan 49tl. outlet mağaza olduğu için.defalarca yıkandı şimdiye kadar ama renklerinde en ufak bi solma olmadı. çok çok memnun kaldım. civil ucuz ama kalitesi çok iyi değil. mothercarei tavsiye ederim. internet sitesindede indirim oluyor oradan da bakabilirsin :)

çivilin kullanışlı terletmeyen zıbınları vs si var.
Fakat civilden aldığım uyku tulumu yıkanınca minnacık oldu giydiremedim alırken üç beden büyük almak gerekiyormuş...

şiddetle tavsiye ederim. Başka sitelerde satılan aynı ürünleri çok daha uygun fiyata alabileceğiniz kaliteli ürunler satan güvenilir bir site. Teşekkürler melisbebe :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X