En iyi waffle:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Poop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Poop

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
16
0
16
Eskişehir
Waffle ı cok severim arkadaslar bu yüzden İstanbul'daki en guzel waffle yapan yeri bulmaya karar verdim :)) gözlemlerim sonucunda Kadıköy modada Kemal usta waffle i cok beğendim.Şu an ORDAN başka bir yere gitmiyoruz . Hepinize tavsiye ederim :)

Waffle ben de çok severim ama her yerde yemem, herkes beceremiyo çünkü yapmasını.
Ankara'da tek bi yerim vardı, İstanbulda'da senin gittiğin yere bi gidiyim bakıyım, mersi

Waffle ben de çok severim ama her yerde yemem, herkes beceremiyo çünkü yapmasını.
Ankara'da tek bi yerim vardı, İstanbulda'da senin gittiğin yere bi gidiyim bakıyım, mersi

canım ankarada nereye gidiyordun?? bende ankarada yer arıyorum waffle için cornner diye bi yerdi sanırım herkes çok övdü gittim ama işe yetişmem gerektiği için maalesef yiyemeden kalktım bi dahada fırsatım olmadı sen nerede yiyordun??

Ben atlayabilir miyim bu soruya:))) Eğer ki waffle da çikolataya doyayım her şeyden bolca olsun diyorsan mutlaka Bahçeli deki Abbas Waffle ı tavsiye ederim.Ama yok o kadarı ağır gelir daha hafif ama hem de güzel olsun dersen de yine Bahçeli 7.cadde ara sokaklarından birisnde Levent Waffle

Son düzenleme:

Büşracım, benim gittiğim yeri angaralı gibi tarif ediyim sana

Kuğulupark otobüslerinden inince, tunalıya doğru yürüyoruz sol taraftan. Özsüt ve madonun hizasından diyim daha iyi anlatabilmek adına. Yürüyoruz yürüyoruz, Bülten sokağa gelince sola kıvrılıyoruz. Gittiğim yerin adını unuttum, ama 1-2 yanında Office 1 Supperstore var. Waffle cım hala vardır umarım, ben 2 yıldır gitmiyorum çünkü. Eğer kapanmışlarsa falan bana kızma olur mu

çikolatası az meyvesi bolll olsun istiyorum özellikle mart gibi gitmek istiyorum bu aralar oldukça sıkı diyetteyim tatlı yasak ama sevdiğim geldiği zaman deneyeceğiz mutlaka dediğiniz yerleri

hımm tuttum bunuda tam adresini bilmesemdesanki sende bnm gittiğim yerden bahseder gibisin orayada gideceğim. şu kilolardan bi kurtulayımda ilk iş waffle yemek olucak

orası da öyleydiii sen istediğini işaretliyosun onlar koyuyodu.
mart gibi mi gitcen, ben senden daha önce gitmiş olursam sana haber ederim, hala aynı stilde mi yapıyolar
yok değişmişse arkadaşın bahçelideki adresine tabanlarız artık

kesinlikle aynı yrden bahsediyoruz benimde sistem aynıydı oturuyorsun bi liste veriyorlar istediklerini işaretliyorsun muhtemelen açıktır çünkü oldukça fazla müşterisi var yani :)

kesinlikle aynı yrden bahsediyoruz benimde sistem aynıydı oturuyorsun bi liste veriyorlar istediklerini işaretliyorsun muhtemelen açıktır çünkü oldukça fazla müşterisi var yani :)

ay evet evet
işte orası çok güzel yaaaa

bi de ben sana acayyip güzel tost yapan bi yer tarif ediyim bak parmaklarını yersin

metroda gmk bulvarından yukarı doğru çık. sağ taraftan çık
sağ kenarda tostçular var, dedem piknik olana gir ve orda ayvalık tostu ye off yok böyle bişey yaa parmaklarını yersin yanına da taze sıkma meyve suyu iç, ne istersen var, nar-portakal-elma. ben hep nar portakal içerim. mutlaka git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…