En iyisi 3 maymun olmak mı :(

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
Kızlar çok kısa geçmek istiyorum
6 senelik bi komşum var
Evli ve 4 çocuk annesi 33 yaşında
Bu komşumun bi şekilde son 1 senedir kocasını aldattığıni öğrendim her yönde aldatma

bayagi bayagi sevgililer
Ve bildiğimi söyledim hiç korkusu yok çok rahat çok normalmiş gibi banada anlatıyor herseyi ama
ben artık samimiyetimi kestim gidip gelmiyorum evime davet etmiyorum

Şimdi benim bunun gözünü korkutmak için ne yapmam lazım
kocasına soylüyemem bunu çok sinirli biri allah korusun öldürebilir kadını ve çocuklarını
öyle bi adam
Başka bi yok gösterin bana.

İçim rahat etmiyor 3 Maymunu oynamalimiyim o
4 minicik çocuğunu gördük ce çok kötü oluyorum
2,4,7,11 yaşların çocuklar.

Güncel
Sevgilisi olan adam evli çocuğu var ve karısı hamile

Son düzenleme:
Bilemedim şimdi
Sıkıntı ya
Söylesen bi dert
Söylemesen bir dert

Tekrar tekrar okudum kadın mı diye. Midem bulandı. Adama küçük bi not iletin. “İğrenç bi kadınla berabersin. Peşine takıl.” Gerisi artık adamın elinde. Kadın kocasını daha iyi tanıyordur. Öldüreceğini düşünüyorsa aldatmazdı heralde.

size ne? yani yanlis anlamayin da iki kisinin arasindaki iliskiye ben karismam , komsum kocasini aldatiyorsa banane
cok samimi arkadasim degilse aldatilan ben olaya mudahil olmam
Aslında çok samimiydik 6 senedir ama bunu ogrendigimi söyledim gayet rahat bi şekilde herseyi bana anlatmaya başladı 2.3 kere gittim ama baktım olmuyor
Yaptıklarından midenm bulaninca kestim

Eskiden böyle değildi okadar çok degistiki bu hallerine hiç bi anlam veremiyorum

Öyle kocalar var ki sinirli durur ama evde pısırık bişeydir kadın da bundan güç alıyor olabilir yani rahatça size anlatıyorsa onun ar damarı çoktan çatlamıştır açığını bulup üstüne gitseniz kocasına karşı inkar edebilir siz kötü duruma düşebilirsiniz bence iyice düşünüp karar verin derim

Not bırakırdım sanırım. En azından aklına karpuz kapugunu sok. Kadın en azından rahat olmasin

Nasıl vakit bulmuş 4 çocukla ?
Eşe ilgi göstermek lüks haline gelmişken abla seçenek yaratmış,ben buna daha çok şaşırdım..

Niye illa ki kadinin gozunu korkutmak istiyorsun?

Size ne? diycem musadenizle..

Uygun dille uyarin bu bataktan cikmasi gerektigini soyleyin.

Dinlemezse gorusmeyi kesin.

Gozunu korkutmak falan sizi aşan konular

dayimin komşusu vardi adam asker karisi ogretmen ... adam goreve giderken dayima emanet ediyor... sonra bir ogreniyorki adamin biryle kadın zina yapiyor...adam duymadi baska yere tasindilar... dayim yuzu kapkara gezdi ne diyecem adama diye

bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…