En iyisi 3 maymun olmak mı :(

Niye illa ki kadinin gozunu korkutmak istiyorsun?

Size ne? diycem musadenizle..

Uygun dille uyarin bu bataktan cikmasi gerektigini soyleyin.

Dinlemezse gorusmeyi kesin.

Gozunu korkutmak falan sizi aşan konular
Çünkü karşı dairemde oturuyor en büyük çocuğuna kardeslerini 1.2 saat bırakıp işini halledip geliyor

Bunu her gün görmek uzuyor beni o çocukları bunu haketmiyor gerçekten

Anne si düşunmüyorsa ben niye bukadar üzülüyorum onuda bilmiyorum

Olayın sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ben olsam kadınla ilişkimi keser, onun özel hayatına karışmazdım.

Herkes aynı şeyi yazmış. Haklılar da. Iletisimi tamamen kesin. Nasılsa ortaya çıkar. Siz uzak durun, dediğiniz gibi sinirliyse Allah korusun birşey yapar bide bu sefer vicdan azabı çekersiniz.

Genelde de, "çok sinirli duyarsa kadını öldürür" denilen adamların karısı aldatıyor.
Her aldatma konusunda aynı laf.

Ay size ne yahu. Gereksiz bir adrenalin peşindesiniz. Hiç mi korkmuyorsunuz olaylar size sıçrar.

Kocası öldürebilecek yapıda ise kadın nasıl bu kadar rahat yaa:kusmuk:

Siz ilişkinizi kesin ve aynen, 3 maymunu oynayın.
Kadın bela baksanıza, size karşı bile inkar etmemiş,korkusuz.Size iftira filan atar neme lazım, boşverin.

Ve kadın,gerçekten iğrenç!

Çok değil daha bu yaz benimde komşumu aldatıyordu kocası
Kadına söylemeyi çok düşündüm
Kendimi onun yerine koydum vs vs
İyi ki söylememişim diyorum şimdi
Konu arasında kafasına sokayım gözünü açsın dedim bir benim akrep yılan olmadığım kaldı
Haksızlığa susmak istemesemde bazı insanlar koynundaki yılanlarla pek bir mutlular

Aslında çok samimiydik 6 senedir ama bunu ogrendigimi söyledim gayet rahat bi şekilde herseyi bana anlatmaya başladı 2.3 kere gittim ama baktım olmuyor
Yaptıklarından midenm bulaninca kestim

Eskiden böyle değildi okadar çok degistiki bu hallerine hiç bi anlam veremiyorum
gorusmeyi kesin , gerisine karismayin
cocuklarina yazik

En mantıklı olan sizin ilişkinizi kesip yolunuza devam etmeniz. Karışmayın. Kötü olan siz olursunuz. Bizim de aynı mahalledeki komşunun apartmandaki komşusunda vardı böyle bir durum, aynı şekilde sesini çıkarmadı. Onu ilgilendiren bir şey yoktu çünkü ama Allahın işi işte adam öğrendi bir şekilde.Uzun lafın kısası dış kapının dış mandalısınız boşverin.

Kızlar çok kısa geçmek istiyorum
6 senelik bi komşum var
Evli ve 4 çocuk annesi 33 yaşında
Bu komşumun bi şekilde son 1 senedir kocasını aldattığıni öğrendim her yönde aldatma

bayagi bayagi sevgililer
Ve bildiğimi söyledim hiç korkusu yok çok rahat çok normalmiş gibi banada anlatıyor herseyi ama
ben artık samimiyetimi kestim gidip gelmiyorum evime davet etmiyorum

Şimdi benim bunun gözünü korkutmak için ne yapmam lazım
kocasına soylüyemem bunu çok sinirli biri allah korusun öldürebilir kadını ve çocuklarını
öyle bi adam
Başka bi yok gösterin bana.

İçim rahat etmiyor 3 Maymunu oynamalimiyim o
4 minicik çocuğunu gördük ce çok kötü oluyorum
2,4,7,11 yaşların çocuklar.
Canım çocuklar varmış ben olsam karışmam...

Söyle desem bir dert. söyleme desemde azcık empati yapınca adamın yerinde olsam öğrenmek isterdim, kandırılmak aldatılmak çok kötü çünkü.
bu kadın tamam haysiyetsiz olduğu için aldatıyor, ama artı bide haysiyetsizliğinin üstüne yürekmi yemiş de bu derece sinirli bir insanı aldatmaya cüret ediyor... Madem kendisi yaparken korkmuyor sonucunada katlansın der söylerdim sanırım.
Allah belasını versin ne diyelim başka.

Kızlar çok kısa geçmek istiyorum
6 senelik bi komşum var
Evli ve 4 çocuk annesi 33 yaşında
Bu komşumun bi şekilde son 1 senedir kocasını aldattığıni öğrendim her yönde aldatma

bayagi bayagi sevgililer
Ve bildiğimi söyledim hiç korkusu yok çok rahat çok normalmiş gibi banada anlatıyor herseyi ama
ben artık samimiyetimi kestim gidip gelmiyorum evime davet etmiyorum

Şimdi benim bunun gözünü korkutmak için ne yapmam lazım
kocasına soylüyemem bunu çok sinirli biri allah korusun öldürebilir kadını ve çocuklarını
öyle bi adam
Başka bi yok gösterin bana.

İçim rahat etmiyor 3 Maymunu oynamalimiyim o
4 minicik çocuğunu gördük ce çok kötü oluyorum
2,4,7,11 yaşların çocuklar.
ilişkinizi kesmişsiniz nedne gözünü korkutmak istiyorsunuz ki? ilişkimi kesmemiş olsaydım hemen kocasına anlatırdım. hatta önce onu uyarır bu yaptığın yanlış kocanı sevmiyor musun boşayacaksın o zaman sonra yaşayacaksın bu durumu o adama yazık değil mi? ben bu günahı biliyorum ve buna sessiz kalmam demek bu günaha ortak olmam demektir. sen bu durumu kocana açıkla yoksa devam edersen ben açıklayacağım derdim ve yapardım da. valla ben bu konularda herkesin ispiyoncu olmasını diliyorum. herkes birbirini ispitlese kimse kimseyi aldatamazdı.

Bi arada yazmayı unutmuşum aldattığı adamda evli 2 çocuğu var ve karısı hamile o kadın hep aklıma geliyor

Canim seni cok iyi anliyorum. Onun bu yaptığı çok büyük hata günah ama sen bu gunaha ortak olma bu vebale girme. Emin ol hiç birşey gizli kalmaz mutlaka kokusu çıkar. Bu onunla Allah arasinda.

Konu sahibi sizi ilgilendirmez o kadın evden giderse dört çocuk sefil olur belki zamanla hatasını anlar vazgeçer.

sana acik acik anlatiyormus... ben olsam ne kadar igrenc bir kisilik oldugunu cocuklara acidigimi söyleyip bir daha yüzüne bakmam. ama kocasinada demem... cocuklar annesiz kalir benim yüzümden kendimi asla affetmem

Back
X