en kalıcı parfümler Dore'de !!!!

doremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
2.991
4
116
gerçekten bunu birebir yaşadım ve doreden eşime aldığım parfümün 1 hafta çıkmadığını gördüm...
sıktığı tişörtü bilerek 1 hafta yıkamadım ve dolabına koydum..
eşim tişörtünü her giydiğinde sanki parfümünü yeni sıkmış gibi kokuyordu..
çevremde dore parfümlerini kullanan herkesten aynı sözleri duyuyorum..
gerçekten çok kalıcı, tavsiye ederim..
şimdi bende doreden kendime uyan bir parfüm almayı düşünüyorum..

doredeki parfünlerin bir çoğu yurt dışındaki marketlerde satılan fiyatı çok düşük parfümler
kalıcı olduğuna şaşırdım denemekte fayda var tabi

doredeki parfünlerin bir çoğu yurt dışındaki marketlerde satılan fiyatı çok düşük parfümler
kalıcı olduğuna şaşırdım denemekte fayda var tabi

Türkiye' de de bir çok popüler ve ünlü markalar marketlerde satılıyor...

resmen reklam yapıosun yapıyosun ya:umursamaz:

burdan reklam yapsam nolucak arkadaşım?
doreye yeni başladımve ürünleri hoşuma gidiyor memnunda kalıyorum..
bunuda paylaşmaktan neden çekineyim bana söyler misin?
ne gibi bir çıkarım olabilir

ha bu arada ben kk da yeni üye değilim haberin olsun..

Son düzenleme:
banane senin yeni üye olup olup olmaman senin ya ben burda düşüncemi söyledim bana reklam yapıyosun gibi geldi ve belirttim yoksa naparsan yap yani:umursamaz:

banane senin yeni üye olup olup olmaman senin ya ben burda düşüncemi söyledim bana reklam yapıyosun gibi geldi ve belirttim yoksa naparsan yap yani:umursamaz:

o zaman niye her girdiğim konuya abuk subuk yazıp çıkıyosun..
takip eder gibi..
yaşın kaç bakalım senin..
belli ki küçüksün :)))))))))))))

takip eder gibi mi af buyurdelikafaduldendore dore diye bissürü konu açarsan ilgimi çeker tabi hem nezaket kurallarından bahseden sen mi abuk subuk diyosun kimin nezaketli olduğu belli oldu hem ben gayet olgunum yavrucum be sana kalmadı yaşımı sözlerimi yargılamak

takip eder gibi mi af buyurdelikafaduldendore dore diye bissürü konu açarsan ilgimi çeker tabi hem nezaket kurallarından bahseden sen mi abuk subuk diyosun kimin nezaketli olduğu belli oldu hem ben gayet olgunum yavrucum be sana kalmadı yaşımı sözlerimi yargılamak

dore'yle ilgili sadece bu konu bana aittir..
diğer konulara sadece yorum yaptım..
dikkatinizi çekerim..
lütfen artık bu şekilde bana yazmayın...

o yüzden mi iki dore konusundan da bana yazıp duruyosun kendini savunarak dore ürünleri ve dore deki parfümler çok kalıcı konularını da ben sana hatırlatırım ayrıca ne halin varsa gör yasempatiksalakcinnipolemiğe girmicem seninle artık

o yüzden mi iki dore konusundan da bana yazıp duruyosun kendini savunarak dore ürünleri ve dore deki parfümler çok kalıcı konularını da ben sana hatırlatırım ayrıca ne halin varsa gör yasempatiksalakcinnipolemiğe girmicem seninle artık

yeter artık yaa...
vallahi yeter...

ayyy basit bi konu yüzünden kırmayın birbirinizi.dore hakkında yorumlar beklerken tartışma gördüm aaa hanımlar :hulya:

bnde doreden bi parfüm klullanmıştım markasını unttm ama çok kalıcıda değiLdi

ayyy basit bi konu yüzünden kırmayın birbirinizi.dore hakkında yorumlar beklerken tartışma gördüm aaa hanımlar :hulya:

haklısın arkadaşım...

bende dore hakkında güzel paylaşımlar yapıcam diye beklerken ne olduğumu anlamadım

bnde doreden bi parfüm klullanmıştım markasını unttm ama çok kalıcıda değiLdi

doğrudur mutlaka...
ama benim çevremde olupta dore parfümlerini kullananlar çok kalıcı olduğunu söylüyorlar..
buna eşimde dahil.. yani bende dahilim :)
memnunuz şuan da.. dediğim gibi 1 hafta çıkmadı eşimin kullandığı parfüm..
ama eşimin kullandığı parfüm ağır bi kokuydu. yani tam erkek kokusu..
belki de ağır olduğu içindir. hafif kokular daha uçucu olabilir.

Back
X