En kaliteli c vitamin cilt bakım serumu

bet16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
44
17
38
40
Merhaba kızlar c vit cilt bakim serumu alicam hangisi daha iyidir deneyimleyen varmi marka soylemek yasakmi bilmiyorum ama tavsiyeleri almak isterim batikona damlatinca beyazlamasi lazimmis falan diyolar

Marka söylemek yasak mı ben de bilmiyorum ama ben şunu fark ettim en iyisi diye aldığım marka cildime kötü geldi. Adını hatırlamadığım o an indirimde görüp aldığım C vit serumunu hâlâ ararım mesela ama adını bile bilmediğim için bulamadım hiç. Ama bu serumlar kadar önemli olan bir diğer faktör su alımı. Ayrıca dışarıdan takviye olarak da kullanabilir ya da C vit içerikli doğal bitki çaylarını hem içip hem de cildinizde test ederek (tabii biraz da araştırmanızı öneririm bunu yapmadan önce) uygulayabilirsiniz. Ama serum alacağım derseniz bence deneyip sizin kendi markanızı bulmanız gerekiyor

ZG Laboratories Kozmetik diye bir markanın serumunu kullanıyorum ben içinde C vitamini de dahil bir çok faydalı içerik var cildimi daha dolgun daha canlı gösteriyor lekelerimde de gözle görülür bir azalma var

Back
X