En kapsamlı eyeliner önerisi

juramakyajda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
14
2
Kızlar merhaba bugün eyeliner alışverişindeydim ama çıkmadan ciddi anlamda 1haftaya yakın buradaki her gönderiyi okudum ve bir liste yaptım, çok pahalı olanları bakmadan eledim bundan dolayı üst sınırım loreal :KK16: Sizlerin önerileriyle yaptığım alışveriş sonrasında da koşa koşa üye oldum :KK55:
Burada en çok önerilen ürünleri denedim, hepsi keçe uçlu eyeliner, lorealcontourkhol dışında o bildiğimiz göz kalemiydi. Fotoğrafta elime sürdükten 5dk sonra parmağımla bir kez ovuşturduğum halleri var. Benim en çok umutlandığım carbon glosstu ama en memnun kalmadığım o oldu. Favorim goldenrose daha sonra da alixavien :KK16: güvenin kızlar kapsamlı bir araştırmanın sonucu bu :KK49:
1433624829531.jpg

Kızlar merhaba bugün eyeliner alışverişindeydim ama çıkmadan ciddi anlamda 1haftaya yakın buradaki her gönderiyi okudum ve bir liste yaptım, çok pahalı olanları bakmadan eledim bundan dolayı üst sınırım loreal :KK16: Sizlerin önerileriyle yaptığım alışveriş sonrasında da koşa koşa üye oldum :KK55:
Burada en çok önerilen ürünleri denedim, hepsi keçe uçlu eyeliner, lorealcontourkhol dışında o bildiğimiz göz kalemiydi. Fotoğrafta elime sürdükten 5dk sonra parmağımla bir kez ovuşturduğum halleri var. Benim en çok umutlandığım carbon glosstu ama en memnun kalmadığım o oldu. Favorim goldenrose daha sonra da alixavien :KK16: güvenin kızlar kapsamlı bir araştırmanın sonucu bu :KK49:Eki Görüntüle 1551271
Merhaba;
Eyeliner gerçekten büyük bir problem benim şimdiye kadar kullandığım en güzel keçe uçlu eyeliner essence'in keçe uçlusu idi. Simsiyah bir eyeliner, çabuk sabitleniyor, ıslak bitişli. Islak bitiş ile golden rose'u, kalıcılık ile şu anda piyasada olan neredeyse tüm keçe uçlu eyelinerları geride bırakır :)
Sürüm açısından biraz el alışkanlığı istiyor. Ama hangisi istemiyorki :)
Şu ara maybelline master graphic eyelineri kullanıyorum. Ucu daha kalın ve üçgen gibi.
Yeni başlayanlar için süper bir eyeliner çünkü kolayca sürebiliyorsunuz ağız yapısı nedeniyle de ister kalın ister ince yapabiliyorsunuz.
Ama gel görki kalıcılık ve renk vermede mükemmel değil. Eskaza elini gözüne atarsan kesin olarak dağıtırsın. Tek katta koyu kahve gibi duruyor ve tam örtücülük vermiyor. Simsiyah bir görüntü için bir kaç kat geçmek gerekiyor. Özellikle kirpik diplerinde.

becerebilen için jel eyelinerlarda güzel ama onların bitişi mat. fırça ile istediğin gibi şekil verebilmel güzel bir avantaj.

Umarım faydalı olmuştur. Essence 7-8 lira filan olmalı. Maybelline 20 lira civarı ben bir indirimde yanında rimel ile birlikte almıştım.

Merhaba;
Eyeliner gerçekten büyük bir problem benim şimdiye kadar kullandığım en güzel keçe uçlu eyeliner essence'in keçe uçlusu idi. Simsiyah bir eyeliner, çabuk sabitleniyor, ıslak bitişli. Islak bitiş ile golden rose'u, kalıcılık ile şu anda piyasada olan neredeyse tüm keçe uçlu eyelinerları geride bırakır :)
Sürüm açısından biraz el alışkanlığı istiyor. Ama hangisi istemiyorki :)
Şu ara maybelline master graphic eyelineri kullanıyorum. Ucu daha kalın ve üçgen gibi.
Yeni başlayanlar için süper bir eyeliner çünkü kolayca sürebiliyorsunuz ağız yapısı nedeniyle de ister kalın ister ince yapabiliyorsunuz.
Ama gel görki kalıcılık ve renk vermede mükemmel değil. Eskaza elini gözüne atarsan kesin olarak dağıtırsın. Tek katta koyu kahve gibi duruyor ve tam örtücülük vermiyor. Simsiyah bir görüntü için bir kaç kat geçmek gerekiyor. Özellikle kirpik diplerinde.

becerebilen için jel eyelinerlarda güzel ama onların bitişi mat. fırça ile istediğin gibi şekil verebilmel güzel bir avantaj.

Umarım faydalı olmuştur. Essence 7-8 lira filan olmalı. Maybelline 20 lira civarı ben bir indirimde yanında rimel ile birlikte almıştım.

Keçe uçlu dışında hiç denemedim açıkçası bana çok zor geliyor diğerleri :KK48: essence de çok duyduğum bir markaydı ama gittiğim yerde olmadığı için bunları denedim ve golden roseu 1haftadır kullanıyorum yağlı cildimde ne baz ne de başka bir ürün kullanmadan ne akıyor ne de rengi soluklaşıyor essencei bilmem ama golden rose şuan bir numara gönlümde :)
Maybelline 1kez kullandım ve hiç güzel değildi artık elimi sürmüyorum maybelline eyelinerlara ama essencei en kısa zamanda deniyorum canım :)

X