En kisa zamanda dilimi nasil gelistiririm

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
Yurtdışındayim...oturdugum yerdeki dili ogrenmek istemiyorum fakat buradayken ingilizcemi gelistirmek istiyorum...en kisa surede ingilizcemi nasil gelistirebilirim..hazirlik okudum..temelim var..cok rahat anliyorum fakat akıcı konusamiyorum...uyguladiginiz ve işe yarayan yontemler var mi bu konuda ve varsa neler

Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum,neden o ülkenin dilini öğrenmek istemediğinizi anlamadım bu çok mantıksız.Heleki orada yaşıyorsanız.Garipsedim açıkcası.Onun dışında şayet bir avrupa ülkesindeyseniz,o ülkelerde ingilizceyi iyi derecede bilen insan sayısı çok fazla,insanlarla ingilizce iletişime geçerek (bildiğiniz kadarıyla) bu bilginizi dahada pekiştirip kısa bi süre içinde halledersiniz diye düşünüyorum ben.Konuşmaya çalıştıkça,bi süre sonra o konuşmaya çalışmaların yerini sadece konuşmaya bıraktığına şahit oldum :))))

Bulundugum ulkede konusulan dil bikac sene sonra burdan gittigimde hic isime yaramayacak bir dil...evet o bir anda konusmaya baslama durumuna hemen gecmek istiyorum galiba..sabirsizim da biraz...pratik yollar bilen varsa ogrenmek istedim burdan sorarak........

Bulundugum ulkede konusulan dil bikac sene sonra burdan gittigimde hic isime yaramayacak bir dil...evet o bir anda konusmaya baslama durumuna hemen gecmek istiyorum galiba..sabirsizim da biraz...pratik yollar bilen varsa ogrenmek istedim burdan sorarak........

Söylediğim gibi bence sadece ingilizce iletişim kurarak halledebilirsin.Yani baktığın zaman insanlar yurtdışına dil okullarına milletle ingilizce iletişim kurayım öğreneyim diye gidiyor.Yoksa ingilizce dersi burdada var :)))) Bide ek olarak bi bilgi,şayet sana yapılan yorumlara cevap vericeksen,yapılan yorumun sağ alt köşesindeki ''cevapla'' butonuna tıkladıktan sonra mesajını yaz.O zaman cevap verdiğin kişiye bildirim gider ve yazdığın cevabı görür.Ben yanlışlıkla tekrar sayfana geri döndümde öyle gördüm cevabıı :))) Umarım gerekli cevapları daha fazla bulursun.Sevgiler.

Söylediğim gibi bence sadece ingilizce iletişim kurarak halledebilirsin.Yani baktığın zaman insanlar yurtdışına dil okullarına milletle ingilizce iletişim kurayım öğreneyim diye gidiyor.Yoksa ingilizce dersi burdada var :)))) Bide ek olarak bi bilgi,şayet sana yapılan yorumlara cevap vericeksen,yapılan yorumun sağ alt köşesindeki ''cevapla'' butonuna tıkladıktan sonra mesajını yaz.O zaman cevap verdiğin kişiye bildirim gider ve yazdığın cevabı görür.Ben yanlışlıkla tekrar sayfana geri döndümde öyle gördüm cevabıı :))) Umarım gerekli cevapları daha fazla bulursun.Sevgiler.
Tesekkur ederim :))cok takilmadigim icin siteye biraz cahilyus kalmisim:)) neyse bilmemek değil ogrenmemek ayıp diyor iyi geceler diliyorum sana:)

X