• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?

En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    271
kazen anlamasın diye her birini ayrı ülkenin vatandaşı gibi aldım..
sonra hatırladım benim yabancı dil yok...
şifreleri hatırlamaktan kaçırdım oylamayı:24:

:60::60::60:

senin yapcağın hilede anca bu kadar olur:51:

seneye sahte üyelikler konusunu keriynen ben halletcez:ssz:

ne oluyo be
toplu kıyım mı oldu
aranızda bi ben mi sağlam kurtuldum
:53:

Herkese günaydın,

Sabah girip de tatsızlıkları okuyunca yazmadan edemedim. Ben Sersum'a oy verenlerden biriyim. Sersum'a oy verdim çünkü onu tanıyorum. Ne kadar zekice ve yerli yerinde espriler yaptığını biliyorum. Eminim Carrie de dahil, buradaki aday arkadaşlarımızın hepsi de sohbeti eğlenceli insanlardır ama haliyle herkes tanıdığı insanı oyluyor. Öte yandan sizi tanıyan insanlar da (kk veya sanal ortamdan bahsediyorum tabii ki) sizlere oy verenlerle sınırlı değil elbette... Sadece haberdar olanlar oy verebildi. Bu noktada insanları haberdar edebilmek adına Sersumun herhangi bir talebi olmaksızın, bizler, oy kullanılabilecek linki topikte hatırlattık insanlara. Ama link verirken oy kullanmayı mecburi kılacak bir yaptırımımız falan yoktu elbette. Maksat insanları haberdar etmekti sadece. Bunun yasak olduğu hakkında kendi adıma bir fikrim yoktu. Zaten 1. olmanın Sersum'a kattığı birşey olamayacağı gibi, 2. olmanın da Carrie ye kaybettireceği birşey olamaz. Eğlenceydi sadece yapılanlar. Hepimiz aklıselim insanlarız. Umarım kimse kimseyi daha fazla kırıp, incitmez... Ve umarım yeni bir cevaplar silsilesine yol açmadan, kendimi doğru ifade edebilmişimdir.

Selamlar.

Son düzenleme:
Bu konu yuzunden ceza alan tum arkadaslara uzuldum. :(((
Keske olmasaydi bunlar.
Umarim cezalari kisa surer.

Back
X