- 1 Aralık 2017
- 12
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi Gecersizbakiye
Lütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde farklı bölümde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Not: emin olun herkese akıl verecek kadar mantıklı bulurdum kendimi.cok sıkıntılar yaşadım yemin ederim kafamı kaldırıp bakmadım bunca yıl eşimden başkasına.asla ilk fırsatta gidecek bir kadın değilim öyle olsam bir yıl beklemezdi adamda.zaten olabildiğince uzak durup taviz vermiyorum.terslemedim çünkü o kadar bile iletişim kuruyorum selam dahi vermiyor um.ama gelin görün aklım karıştı kimseye anlatamam bunu ama içimde böyle bir duygu büyümesini istemiyorum.Gercekten yaşamadan ben de bilmezdim ama yasak ve günahın saçma bir çekiciliği var ve buna yenilmek istemiyorum
Not: emin olun herkese akıl verecek kadar mantıklı bulurdum kendimi.cok sıkıntılar yaşadım yemin ederim kafamı kaldırıp bakmadım bunca yıl eşimden başkasına.asla ilk fırsatta gidecek bir kadın değilim öyle olsam bir yıl beklemezdi adamda.zaten olabildiğince uzak durup taviz vermiyorum.terslemedim çünkü o kadar bile iletişim kuruyorum selam dahi vermiyor um.ama gelin görün aklım karıştı kimseye anlatamam bunu ama içimde böyle bir duygu büyümesini istemiyorum.Gercekten yaşamadan ben de bilmezdim ama yasak ve günahın saçma bir çekiciliği var ve buna yenilmek istemiyorum
Son düzenleme: