- Konu Sahibi Cokyanlizim
-
sorun ne arkadaşım?
daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama her evlilikte olur bazı zamanlar böyle ipin inceldiği yerler...
Sorun ne bu kadar anlamadim yani. Bi andan kopma noktasina gelmiş olamazsini diye düşünüyorum. Bazen erkekler isin içinden dikamayinca Lisa yolu seçerler EEğer aeviyosaniz biraz daha bekleyin derim
sorunu tam anlatırsan sana yardımcı olabilir.. Ama BU ŞEKİLDE MÜNECCİM DEĞİLİZ Kİ BİLELİM
Eveeet
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bütün gece uyumadım hep düşündüm. Bir an hastanelik olacağımı düşündüm üzüntüden. Eşimle konuşamadıgımiz icin yazarak anlattim ona derdimi. Baya bi yazıstik o bana ben o na. Kısacası ben böyleyim beğenmiyorsan defol git dedi. Bende öyle yapcam dedim. Boşanalım dedi banadedimki nekadar kolay söylüyorsun cocuğun var senin. Nolmuş varsa dedi. Bugün nasıl bir gün olcak bilmiyorum sanki herşey üstüme geliyor. Nekadar kolay söyleniyor bir çırpıda. Halbuki evlenmek için nekadar çaba göstermiştik, çok sevmiştik birbirimizi. İçimin yanması birgün geçecek mi? Neyse uzun lafın kısası..bir masalın daha sonuna geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?