• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü günüm

Cokyanlizim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
65
13
13
Almanya
Eveeet
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bütün gece uyumadım hep düşündüm. Bir an hastanelik olacağımı düşündüm üzüntüden. Eşimle konuşamadıgımiz icin yazarak anlattim ona derdimi. Baya bi yazıstik o bana ben o na. Kısacası ben böyleyim beğenmiyorsan defol git dedi. Bende öyle yapcam dedim. Boşanalım dedi bana :( dedimki nekadar kolay söylüyorsun cocuğun var senin. Nolmuş varsa dedi. Bugün nasıl bir gün olcak bilmiyorum sanki herşey üstüme geliyor. Nekadar kolay söyleniyor bir çırpıda. Halbuki evlenmek için nekadar çaba göstermiştik, çok sevmiştik birbirimizi. İçimin yanması birgün geçecek mi? Neyse uzun lafın kısası..bir masalın daha sonuna geldik :( :(

sorun ne arkadaşım?
daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama her evlilikte olur bazı zamanlar böyle ipin inceldiği yerler...

Sorun ne bu kadar anlamadim yani. Bi andan kopma noktasina gelmiş olamazsini diye düşünüyorum. Bazen erkekler isin içinden dikamayinca Lisa yolu seçerler EEğer aeviyosaniz biraz daha bekleyin derim

sorunu tam anlatırsan sana yardımcı olabilir.. Ama BU ŞEKİLDE MÜNECCİM DEĞİLİZ Kİ BİLELİM

erkek milletider anam der hemen boşanalım tabi senden de ne bekliyor hayır affet beni yalvarırım elalem ne der boşanmayalım kendini naza çekiyor tabi :mad: ağlayıp dövünmeni istiyor gerçekten erkek milleti hep aynı :KK61:

Bir amme hizmeti yapayım. Bu konu sahibinin önceki konusu:

"Suan okadar kötüyüm ki elim ayagim titriyor agliyorum. Esimle kavga ettik. Zaten 2 senedir bi iyi bi kötü geciyor zamanimiz. 4 senelik evliyim. Bir oglum var. 2 senedir kaynanamla birlikte yasiyorum buraya tasindigimizdan beri hersey ters gidiyor. Yurtdisinda yasiyorum. Esim calismiyor. Devletten yardim aliyorduk. Sagolsun sayesinde ordanda atildik. Kiraya cikmak istemiyor. Calismicam diyor. Sonuda patladim agzima geleni saydim. Bundan öncede cok büyük kavgalar ettik ama hep düzelten ben oldum niye? Cocugum icin :KK43: zaten ne yapiyorsam oglum icin yapiyorum. Kendimde yarim günlük is bakiyorum nezamandir ama kücük sehirde oturdugumuz icin bulamiyorum. Okadar caresizimki evlenmekle hata etmisim diyorum. Severek evlendim ama böyle olacagini bilseydim asla. Okadar fedakarlik yaptimki anlatamam. Karsiliginda hic birsey görmedim. Kafanizi sisirdiysem üzgünüm konusabilecegim kimse yok, icimi dökmek istedim."

sorun ne arkadaşım?
daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama her evlilikte olur bazı zamanlar böyle ipin inceldiği yerler...

Sorun ne bu kadar anlamadim yani. Bi andan kopma noktasina gelmiş olamazsini diye düşünüyorum. Bazen erkekler isin içinden dikamayinca Lisa yolu seçerler EEğer aeviyosaniz biraz daha bekleyin derim

sorunu tam anlatırsan sana yardımcı olabilir.. Ama BU ŞEKİLDE MÜNECCİM DEĞİLİZ Kİ BİLELİM

bence eğer bu kadar aranız kötüyse ve adam size defol git diyorsa hiç durmayın .. Bu adamdan bişey beklemek hata çünkü...

Eveeet
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bütün gece uyumadım hep düşündüm. Bir an hastanelik olacağımı düşündüm üzüntüden. Eşimle konuşamadıgımiz icin yazarak anlattim ona derdimi. Baya bi yazıstik o bana ben o na. Kısacası ben böyleyim beğenmiyorsan defol git dedi. Bende öyle yapcam dedim. Boşanalım dedi bana :KK43: dedimki nekadar kolay söylüyorsun cocuğun var senin. Nolmuş varsa dedi. Bugün nasıl bir gün olcak bilmiyorum sanki herşey üstüme geliyor. Nekadar kolay söyleniyor bir çırpıda. Halbuki evlenmek için nekadar çaba göstermiştik, çok sevmiştik birbirimizi. İçimin yanması birgün geçecek mi? Neyse uzun lafın kısası..bir masalın daha sonuna geldik :KK43: :KK43:

Ben de evladınızı kaybettiniz sandım. Çünkü bir annenin en kötü günü budur sanırım. Bu adam çalışmayı reddediyor. Çocuğunuza kesinlikle iyi bir rol model değil. Asıl evladım sana benzemesin diye sizin bu adamdan uzaklaşmanız gerekiyor. İlerde babasının bir kopyası, çalışmıyım devletten yiyim, popomu yayıp oturayım diyen bir çocuğunuz olursa esas o zaman masalınızın sonu gelir. Bir silkelenin kendinize gelin. Kendinizi sevin saygı duyun, çocuğunuzu sevin saygı duyun. İkiniz de daha iyisini hakediyorsunuz.

Adam tembel çalışmıyor yani kaynana bunlara yardım ediyor herhalde oda boş vaktini discolarda geçiriyor , adam dünyaya eğlenmek için gelmiş sorumluluk sıfır , böyle adamı boşayacaksın bütün yük kadında adamda çaba göstermiyor

Çalışmayacağım ne demek ya hu! Bir erkek çalışmadan nasıl olabilir,nasıl bir mantık anlayamadım...

Madem defol git de dedi . Hiç duygusal olmayın, çocuğunuz var anlıyorum ama böyle daha beter durumun bence, kaç yaşındasınız. Kendi yolunuzu çizin, kimse kimsenin kahrını çekmeye doğmadı.

çalışmayan eş, kaynanayla yaşamak, yurtdışında yalnız kalmak...
sizce eşiniz ayrılalım dedi diye üzülmeli misiniz?
siz istiyormusunuz bu şekilde evliliğinizi sürdürmeyi?
eşinizin çocuğunuza bu şartlar altında katkısı olacağini düşünüyor musunuz?
siz mutlu musunuz?
eşinizle ayrılırsanız aileniz arkanızda durur mu?
bu adam sizi haketmek için çaba sarfediyor mu?
düşünün... taşının...

Bence böyle bir adamdan kurtulduğunuz için zil takıp oynamanız lazım. Çocuğunuza gelince; Bu adamla evliliğinizi sürdürürseniz çocuğunuza en büyük kötülüğü siz yaparsınız zaten. Zira kendisi rol model olacak bir adam değil. Bu adamla aynı evde büyüyen çocuk bu adamın aynısı olur.

Back
X