En kötü karakter benim

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Burada görmüş geçirmiş güçlü kk kadinlarindan akil almak istiyorum.
3,5 yillik iliskim bitmişti. Seviyordum. O da beni. Yillarin yipranmisligi ile bitirme karari vermistik. O hep geri donmemi bekledi ancak ben kararliydim geri adim atmadim. Belli bir sure sonra baska biri girdi hayatıma.hayatimda tanidigim dürüst iman gücü fazla, bana deli gibi asik olan su an hayatimda olan insan. Neyse, eski sevgilimin izleri iliskimde surekli devam ediyordu çünkü uzun yıllar beraber olmamizi dert ediyordu sevgilim. Bu surecte eski sevgilim ona donmemi bekliyordu ve hayatına kimseyi almiyordu.bazen ben de onunla konusuyor konuşuyorhatta gecmisi ozluyordum ancak sevgilime anlatsam bile huyuk kavgalar cikarmadan konuyu kapatiyor beni sevdigini ve vazgecmeyecegini soyluyordu.3 hafta once eski sevgilimin babasi vefaat etti. Bu surecte beni aradi, ben de destek oldum. Ailesi ile tanisikligim oldugu icin baş sagligina evlerine de gittim. Babaannesine kadar hepsi "x'in yaninda ol blleg, seni cok seviyor. Ne zaman bllegin konusu geçse gozlerinin ici huzunleniyor" gibi cumleler kurdular.
Sevgilimden ayrilmak istesem bile beni birakmiyor, başka mevzularda da dahil
Bunun bana verdigi ozguvenden mi yoksa gecmise olan ozlemimden ya da yalniz kalma istegimden midir nedir sevgim iyice azaldi. Hep o istiyor diye kendimi onunla birlikteyken buluyorum..yuregimi dinlemeye kalktigimda hep mantikli seyleri dusunurken buluyorum kendimi. Ikisi de pırıl pırıl insanlar. Cok sukur rabbim kötülerine denk getirmedi beni ama bu hikayedeki en kötü karakter benim.
Beni eleştirin, yargılayın ancak ne yapmam gerektiğini de söyleyin lutfen. Çünkü artik gercekten mantikli kararlar veremiyorum, ben boyle birine nasil donustum bilmiyorum..

Sürekli hayalet bir eski sevgili gölgesinde yeni aşk yürümez .

Yeni aşkın bunu kabul ediyor olması da anlaşılmaz .

Bence yeni ilişkin bitmeli , bunu sende istiyorsun o kesin de .

Eskiye dönüş ne kadar mantıklı onu bilemem .

Yazının gidişatı ikisini de bırak , 3. ye bak a doğru gidiyor farkındayım

Yanlış yapıyorsunuz bilesiniz. Ah almayın derim... O zaman bekleyip başkasını hayatınıza almayacaktınız. Hatanız kendinize zaman vermeden birini almak hayatınıza bir durun onun izi geçsin başkasına şans sonra verirsiniz. Bilmiyrum hakkınızda hayırlısı olsun..

Bitirince de sürekli gormek zorunda oldugum - ayni ortamda zorunlu bulunuyoruz- , bana aciyla bakan gozler olcak diye cekiniyorjm sanirim. Gerci cok defa denedim ama basarili olamadım. Eski sevgili golgesinde iliski yurumedigi tarafimca test edip onaylandi

Kalbinin sesini dinle. Daha mantıklı bisey söyleyemiyorum:)

Siz ne yapmak istiyorsunuz? Üzerinizde hiç baskı olmasa ne yapardınız? Ve bu yapacağınız şey mantıken de doğru davranış olur muydu?

Eğer cevabınız erkek arkadaşınızdan ayrılıp, eski erkek arkadaşınızla barışmak ise, ilk etapta ondan neden ayrılmıştınız? Mutlaka bir sebebi vardır. Bu sebep ortadan kalktı mı ki barışmak istiyorsunuz?

Ikisinden de bir süre uzak kalıp kimi ozlediginizi tespit edin.belki şuan hayatınızda olan kişiyi seviyorsunuz ama baskısı yüzünden bunu anlamiyorsunuz diğeri cazip geliyor. yada tam tersi.kimi sevdiğinizi anlayıp ona göre yol cizmeniz lazım.

Birini seç ve hayatına bak ..

Duygusal karmaşa yaşıyorsun ikisindende ayrıl , ve kendini bul bu şartlar altında hiçbiriylede evlenme

Teste gerek yoktu aslında . İçinde bulunduğun durumdan bir an önce sıyrıl . Şu ve ya bu şekilde . Ama önce yeni ve sevmediğin , sırf iyi biri diye bir kenarda tuttuğun ilişkini bitir .
Bana acı ile bakacak gözler diye de olayı dramatikleştirme , bence daha acınaklı olan ona sürekli eski aşkından bahsetmen .

Simdi bu yaptiklarini bir erkek yapsaydi, biz burda neler sayardik. Siz madem eski askinizi unutamadiniz, neden bir baskasinin hayatina giriyorsunuz? Baskalarinin hayatlarini alt ust etme hakkini kendinizde nasil goruyorsunuz anlamiyorum. Resmen ikisini birden idare ediyorsunuz. Hayatinizdaki iki erkek de enteresan. Ikinci sevgilin, herseyi duyup bilip, hala senden ayrilmiyor, ilki ikincisini bilmesine ragmen, ayeilip kendisine donmeni bekliyor. Korler sagirlar birbirini agirlar. Bir batakligin icinde uc kisi oynuyorsunuz. Cok ilginc insanlarsiniz. Ne gunlere kaldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…