isim gucum yok usenmeden forumda yalan hikaye anlatacamHıhım litrelerce kan akıyor haklısın.
Bir gidin ya.
Oturmuş kk'da üyelik almış şuan tuvalette oturarak aglayıp günlüğüne yazar gibi bize yazıyorsun hshsh
Adı üzerinde kadınlar kulübü burada hepimiz kadınız kimsenin regli ilk gün geldiğinde çorabına kadar her yerini kan içinde bırakmıyor en yoğun günde bile çorabına kadar kan içinde kalmıyorsun. Ergenlik hezeyanlarınızı başka yerde yaşayınisim gucum yok usenmeden forumda yalan hikaye anlatacambu kadar da kasmayin be
18 yas ustu olmam kadin sayilmama yetiyor, demek ki ne yapacagimi bilmiyorum ve burada icimi dokmek istemisim. hormonal sorunlarim olmasi benim sececegim birsey degil bu kadar inanmiyorsaniz atayim corabimin goruntusunu ama isteyeceginizi veya bu sitenin izin verecegini sanmiyorum. annem yok yanimda ondan dolayi sorunumu anonim bir forumda paylasmak istedim bu sizi neden bu kadar rahatsiz etti? bir kadinin veya sizin tabirinizle ergen bir kizin duzensiz regl olmasi imkansiz bir sey mi?Adı üzerinde kadınlar kulübü burada hepimiz kadınız kimsenin regli ilk gün geldiğinde çorabına kadar her yerini kan içinde bırakmıyor en yoğun günde bile çorabına kadar kan içinde kalmıyorsun. Ergenlik hezeyanlarınızı başka yerde yaşayın
Sen onu bunu boşver klozette bu kadar bir tarafların açık açık oturma üşütürsün kızım.18 yas ustu olmam kadin sayilmama yetiyor, demek ki ne yapacagimi bilmiyorum ve burada icimi dokmek istemisim. hormonal sorunlarim olmasi benim sececegim birsey degil bu kadar inanmiyorsaniz atayim corabimin goruntusunu ama isteyeceginizi veya bu sitenin izin verecegini sanmiyorum. annem yok yanimda ondan dolayi sorunumu anonim bir forumda paylasmak istedim bu sizi neden bu kadar rahatsiz etti? bir kadinin veya sizin tabirinizle ergen bir kizin duzensiz regl olmasi imkansiz bir sey mi?
uyustu zaten de napayim abla ciplak da cikamam ki bekliyorum mecbur...Sen onu bunu boşver klozette bu kadar bir tarafların açık açık oturma üşütürsün kızım.
insanın g... uyuşur.
Kendimden biliyorum.
Hem de litrelerce ve aniden... Buraya yazacagina 112 yi arasaydin ya.kizlar simdi tam suan basima gelen, bi ani mi sayilir artik bilmiyorum ama baslamak istiyorum cunku tuvalette kisili kalmis durumdayim ve kurtaricimi bekliyorum
sabahtan kutuphaneye geldim ankarada olanlar bilir millet kutuphanesi ve baya ıssız bi yerdedir kendisi. daha acilmamis oldugu icin 10dklik mesafe otesindeki bi kafeye oturdum acilinca oraya gecicektim. tam acilma vaktine az kaldi dedim geceyim yavas yavas bir anda ne goreyim? REGL OLMUSUM. ve bu ben tam insanlarin icinde kalktiktan sonra oldu.. (hormonlarim duzensiz oldugu icin duzensiz regl oluyorum. bu dakikaya kadar da hissetmedim cunku kalkinca bir anda geldi.) ben tabi hemen cantami arkama tuta tuta tuvalete kosmaya basladim. ama nafile... tuvalete girene kadar GRİ esofmanimin pacalarindan resmen litrelerce kan akti... ailem falan da yok ki bana yardim etsin. kimsesiz kaldim oylece tuvaletin ortasinda. ne yapacagimi bilmiyorum, deli gibi agliyorum.. en ihtiyacim olan anda yanimda kimse yok cunku ve ben hicligin ortasindaki bir kafenin icinde pantolonum, corabim, heryerim kan icinde ne yapacgimi bilmeden duruyorum. en son arkadaslarimdan bir tanesi acti konustum allahtan suan o bana yedek bir esofman getirecek. bu basima gelmis en kotu regl animdi sakasiz ilk regl olusum bile bu kadar agir ve kotu olmamisti soka ugradim resmen. cok da olmamisti en son regl olalidan bu yana neden bu kadar agir geldi bir anda anlamadim... neyse uzun lafin kisasi durum boyle ve suan hala tuvalette oturmus sekilde yarim saattir arkadasimin buraya gelmesini ve beni kurtarmasini bekliyorum
siz de icinizi dokun de rahatlayalim
Benim ilk 2 gün yoğun geçer yatağa kadar sızdığı günler olmuştur ama bahsettiğiniz gibi eşofman paçasından litrelerce kan akacak kadar durumu bana abartılı geldi. Her neyse konu eğer gerçekse, geçmiş olsun arkadaşınız geldi mi naptınız:)kizlar simdi tam suan basima gelen, bi ani mi sayilir artik bilmiyorum ama baslamak istiyorum cunku tuvalette kisili kalmis durumdayim ve kurtaricimi bekliyorum
sabahtan kutuphaneye geldim ankarada olanlar bilir millet kutuphanesi ve baya ıssız bi yerdedir kendisi. daha acilmamis oldugu icin 10dklik mesafe otesindeki bi kafeye oturdum acilinca oraya gecicektim. tam acilma vaktine az kaldi dedim geceyim yavas yavas bir anda ne goreyim? REGL OLMUSUM. ve bu ben tam insanlarin icinde kalktiktan sonra oldu.. (hormonlarim duzensiz oldugu icin duzensiz regl oluyorum. bu dakikaya kadar da hissetmedim cunku kalkinca bir anda geldi.) ben tabi hemen cantami arkama tuta tuta tuvalete kosmaya basladim. ama nafile... tuvalete girene kadar GRİ esofmanimin pacalarindan resmen litrelerce kan akti... ailem falan da yok ki bana yardim etsin. kimsesiz kaldim oylece tuvaletin ortasinda. ne yapacagimi bilmiyorum, deli gibi agliyorum.. en ihtiyacim olan anda yanimda kimse yok cunku ve ben hicligin ortasindaki bir kafenin icinde pantolonum, corabim, heryerim kan icinde ne yapacgimi bilmeden duruyorum. en son arkadaslarimdan bir tanesi acti konustum allahtan suan o bana yedek bir esofman getirecek. bu basima gelmis en kotu regl animdi sakasiz ilk regl olusum bile bu kadar agir ve kotu olmamisti soka ugradim resmen. cok da olmamisti en son regl olalidan bu yana neden bu kadar agir geldi bir anda anlamadim... neyse uzun lafin kisasi durum boyle ve suan hala tuvalette oturmus sekilde yarim saattir arkadasimin buraya gelmesini ve beni kurtarmasini bekliyorum
siz de icinizi dokun de rahatlayalim
Yavrucum insan vücudunda en fazla 5-6 litre kan var zaten. Litrelerce kan aktığına göre şu an tamamen kansızsın. İşte yalan soyleyeni öpmedikleri için toplum bu halde.18 yas ustu olmam kadin sayilmama yetiyor, demek ki ne yapacagimi bilmiyorum ve burada icimi dokmek istemisim. hormonal sorunlarim olmasi benim sececegim birsey degil bu kadar inanmiyorsaniz atayim corabimin goruntusunu ama isteyeceginizi veya bu sitenin izin verecegini sanmiyorum. annem yok yanimda ondan dolayi sorunumu anonim bir forumda paylasmak istedim bu sizi neden bu kadar rahatsiz etti? bir kadinin veya sizin tabirinizle ergen bir kizin duzensiz regl olmasi imkansiz bir sey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?