En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
o yüzden yemek yerken kilo almıyorum

hazır satılanların üzerinde beyaz beyaz bir şeyler var. O ney?
Canım içindekiler dışına çıkıyor ve bu hurmanın cinsi ile alakalı birde hava şartları ile
Bizim bahçenin hurması değerlendirmek istedim.Çok iri değil benimkiler ve ağır kuruyacakOrtam,hava ve cinsi önemli:)

Evet canım tadı çok güzel tatlı:)
Tamam ozaman bende yapim seviyorum ben denemekte fayda var benim balkonum yok balkon gibi yerim var camdan cikiyorum oraya ipe dizsem yagmur olmayan gunler olurmu yoksa ev icindemi kurusun

Kolay gelsin .
Neler yaptın
Karnıyarıklık ve şakşukalık patlıcan&biber kızarttım.
Bamya, bezelye, Mısır, şeker fasulye, barbunya, domates, sarmalık karalahana ve asma yaprağı, dolmalık kırmızı ve yeşil biber falan koydum buzluğa.
Konserve olarak közlenmiş patlıcan, kapya biber, taze fasulye, domates suyu, menemenlik domates, ajvar sos, kahvaltılık acı domates sosu, domates salçası, biber salçası, soslu patlıcan biber kızartması, acuka falan yaptım.
Turşu olarak daha çok eksiğim, karma lahana turşusu (lahana, salatalık, acur, kelek, havuç, kapya biber) turşusu kurdum, biber yaprağı turşusu, acı biber turşusu ve beyaz lahana turşusu kurdum.
Şimdi salatalık, patlıcan dolması turşusu, kırmızı pancar turşusu da yaptım mı tamamdır

Tamam ozaman bende yapim seviyorum ben denemekte fayda var benim balkonum yok balkon gibi yerim var camdan cikiyorum oraya ipe dizsem yagmur olmayan gunler olurmu yoksa ev icindemi kurusun
Balkon gibi olan yerine as canım:)
Kabuklarını mutlaka soy ve ipe tak:)
Aralıklı buracak şekilde as bir yere:)

Pazarda bisey kaldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…