En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
İşlerim vardı onu hallettim geldim,senin 1 tane kızdı demi yanlış bilmiyorsam .
Hayir abla ben sana abla diyorum ama herkes oyle diyo diye ben 38 yasindayim ismimde filiz
Kizim 19yasina girdi,oglum 15,minnak olanda 2yasina gircek

Hayir abla ben sana abla diyorum ama herkes oyle diyo diye ben 38 yasindayim ismimde filiz
Kizim 19yasina girdi,oglum 15,minnak olanda 2yasina gircek
Maşallah sana ben seni daha küçük diye tahmin ediyordum
Kocaman olmuşlar maşşallah,minnak çok tatlı yaaa onu görüce hep bizim minnak aklıma geliyor hep.

Tek kız diye alımda kaldı sanki,bana göre elbette küçüksün daha 27-28 filan diye tahmin ediyordum seni..
Gecen perde diktirmeye gittim kadin biseyler sordu sonrada yasimi falan ama sen küçüksün daha dedi bisevindim bisevindim

Tek kız diye alımda kaldı sanki,bana göre elbette küçüksün daha 27-28 filan diye tahmin ediyordum seni..
85kiloyla basladim simdi 68,69 arasi gidiyorum 65 inmem lazim ablacim eskiden teyze diyolardi kilolu olunca yasli gozuylede bakiyolar simdi oyle olmuyo kucuksun diyebiliyolar

85kiloyla basladim simdi 68,69 arasi gidiyorum 65 inmem lazim ablacim eskiden teyze diyolardi kilolu olunca yasli gozuylede bakiyolar simdi oyle olmuyo kucuksun diyebiliyolar
Kilon gayet iyi aslında şu anda hemde 3 tane doğum yapmışsın.
Kilolarda gidince dıştan daha genç gösteriyoruz o zaman.

Kilon gayet iyi aslında şu anda hemde 3 tane doğum yapmışsın.
Kilolarda gidince dıştan daha genç gösteriyoruz o zaman.
Sporla destekleyince guzel oluyo bide minigin arkasinda kosmak biraz zor olurdu kilolu olsam cunku surekli hareket halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…