En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Nooo kukrimcim nooo 69 olunca serbest gün yapcam

Ben de iyiyim şükür idare ediyoruz ip alamadım daha alayım da batman örmeye başlıycam inşallah senin kız nasıl oldu dişi onu soracaktım
Bekliyoz
Kaldı bizim dış öyle enson gittiğimiz yerde idareten dolgu yapıp gönderdi ,biyeri aradi eşim şuan sadece ilaç verip gonderebiliyoruz herhangi bir mudehale yapmiyoruz dediler.

Rekabette minik gibi ol
Erkekler hep öyle sen bize yap sen yeme diyor
Sorma yaa. Bi de bu haliyle bizlerden daha kolay kilo vermeleri yok mu sinir oluyorum

Eşimde geçen yeme diyor ...dedim gidecek çöp olacak ...olsuuuunn diyor...yeme diyorsun da yarım yarim köfte ekmekleri neden getiriyorsun dedim yine yemeeee dedi

Yok o kadar yapmam arada sopa ile durterim sadece
Durt bakalim napalim kaderimiz der cekeriz

İyidir ,sen nasılsın canım?
İyi şükür idare ediyoruz
Bekliyoz
Kaldı bizim dış öyle enson gittiğimiz yerde idareten dolgu yapıp gönderdi ,biyeri aradi eşim şuan sadece ilaç verip gonderebiliyoruz herhangi bir mudehale yapmiyoruz dediler.
Hadi ya idare eder inşallah dolgu bir müddet onu Allah acil şifalar versin

Eşimde geçen yeme diyor ...dedim gidecek çöp olacak ...olsuuuunn diyor...yeme diyorsun da yarım yarim köfte ekmekleri neden getiriyorsun dedim yine yemeeee dedi

Yok o kadar yapmam arada sopa ile durterim sadece
Sabahları hamur kızart,böerkler,kurabiyeler,poğaçalar yap diyor
Hiç boş kalmasın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…