En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Bir hafta miii..
O bir hafta sıkıntılı geçecek desene. Allah kolaylık versin. Normalde zaten okumak zor şimdi iyice allak bullak her şey. Sınavlar da aşırı zorlamasalar barii.
Dün fen sinavi oldu nasıldı dedim iyi dedi..bugün öğretmen online derste sizi zorlamadim temel konulardan sordum diyordu :) öğretmenler de veli bir çoğu daha iyi anlıyor bu yüzden ...anlaşılmıyor bazen dersler ses sorunlarindan

Katılmayanlar ne yapıyor acaba sinavlarda
Kalma var mı şu dönemde ?

Katılmayanlar ne yapıyor acaba sinavlarda
Kalma var mı şu dönemde ?
Derse katilmasa dahi okula gitmese dahi sinavlardan sorumlu karne verilecek çünkü bu yıl
büyük oğlan online zaten ama küçüğün mesela 10 a yakın çocuk okula gelmiyor

Derse katilmasa dahi okula gitmese dahi sinavlardan sorumlu karne verilecek çünkü bu yıl
büyük oğlan online zaten ama küçüğün mesela 10 a yakın çocuk okula gelmiyor
Bizede mesaj yollamislar covit tanisi elinde belgesi olanlar disinda herkes sinava mecbur girmek zorundalar yoksa 0 yazilacaktir demisler

Elalis deniz börülcesini nasıl buldun ya ben buralarda bulamıyorum
Canımcım benim mesleğim bu zaten:) meze yapıp satıyorum.keşke ben de bulamasam ama 12 mevsim var gıcık şey
Ama ben tabi denizlere yakınım.bir de eşim sebze meyve toptancısı.satarken en az 10 demetten yapıyorum,rahat 3-4 saatimi alıyor.keşke arada ben de bulamasam

ya çok şanlısın ama Valla kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…