En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Aman dikkat hemşom, vallahi olmayan 3-5 kişi kaldık, tövbeler olsun
Yaaaaa vallaaa ben bu insanlari anlamiyorum gerçekten canim cenaze yok diyolar 2gun sonra bassagligina gidiyolar,asker geciriyolar Allah kavustursuna,bebek olmus gecen gitmisler nasil bir milletiz anlayamiyorum ben cocugumu disari cikarmaya korkarken olanlara bak

Ev gezmeleri,günler devam ediyor

Herkes umursamaz canım,ondan böyle yayılıyor zaten :/

Ev gezmeleri,günler devam ediyor
Biliyorum canim oyuzden bunlar basimiza geliyo çokmu zor yAni insanlari dinlemek bas bas bagriyolar uzak durun gitmeyin gelmeyin kabul etmeyin bak ben kardesime gitmedim kii bizde birsey yokken

Son düzenleme:
Herkes umursamaz canım,ondan böyle yayılıyor zaten :/
Carsiya gidicem biseyler almam lazim nezamandir gitmiyorum esime dicem birgun bak eylule gideyim diye kiza internetten alisveris yapiyorum kiyafetlerini hadi diyorum gitmeyim ne gerek var kalabaliga girmenin

Carsiya gidicem biseyler almam lazim nezamandir gitmiyorum esime dicem birgun bak eylule gideyim diye kiza internetten alisveris yapiyorum kiyafetlerini hadi diyorum gitmeyim ne gerek var kalabaliga girmenin
Dip dibe çarşı,herkese degmemeye çalışmaktan insan bir şey anlamıyor çıkmadan da olmuyor mecbur kalıyor insan,ama senin küçük çocuğun var,çıkmasan daha iyi tabii

Biliyorum canim oyuzden bunlar basimiza geliyo çokmu zor yAni insanlari dinlemek bas bagriyolar uzak durun gitmeyin gelmeyin kabul etmeyin bak ben kardesime gitmedim kii bizde birsey yokken
Bizde öyle canım 1 aydan fazla oldu karşı binadaki anneme gitmedim
Kardeşime 3 ay önce gitmiştim,oda gelmiyor.

Dip dibe çarşı,herkese degmemeye çalışmaktan insan bir şey anlamıyor çıkmadan da olmuyor mecbur kalıyor insan,ama senin küçük çocuğun var,çıkmasan daha iyi tabii
Yok.canim cikartmam burda koyde gezdiriyodum simdi oda olmaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…