En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Ben de kilo vermeye çalışıyorum hanımlar resmen nerdeyse 20 gün olacak abur cubur yemedim yaa(ama bir kere kek ve kurabiye yaptığım gün 1 ince dilim kek ve 1 kurabiye yedim o gün de akşam yemeği falan yemeyip dengelemeye çalıştım)

Ne güzel yapmışsın ben mihannetle kendimi kaptırıp çayın yanında bisküvi pide çekirdek ne varsa alabora ettim akşam yemeği yemesemde olur şuan

Ben dün yapmıştım onu yiyeceğiz. Köz patlıcan çorbası içtin mi hiç onu denedim dün ve hoşuma gitti
Koz patlıcanlı sarimsaklo ekşili sevigoruz biz hatta bugün onu uapacagiz :))

Birde domatesli biberli yemeğini yemiştim oda güzel oluyor

Bir deee iki gün önce arkadaşım bana erken bi kutlama yaptı pasta ile geldi kapıya(eşimle organize olmuşlar sürpriz oldu) onun hatrı için sadece 1 çatal aldım pastadan kalanını onlar yedi

Ne güzel yapmışsın ben mihannetle kendimi kaptırıp çayın yanında bisküvi pide çekirdek ne varsa alabora ettim akşam yemeği yemesemde olur şuan
Yani hafif geçiştirirsen iyi olur akşamı. Annene selamlar

Koz patlıcanlı sarimsaklo ekşili sevigoruz biz hatta bugün onu uapacagiz :))

Birde domatesli biberli yemeğini yemiştim oda güzel oluyor
Eveet ya patlıcanlı her şey güzel oluyor bence. Közü ayrı kızartılmışı ayrı lezzetli bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…