Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mezeler - OrdövrlerEn lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi
Tabi birgün önceden etiket yap söyle,ertesi gün resimleri özelden sana gönderecekler.Sende onlara şahanesin ,kesin 1.sin diyeceksin
Sonra Yemek tarifleri bölümüne konu açacaksın.İlk mesaja sana gönderilen resimleri ekleyeceksin ve yarışma sonuna kadar resimler kime ait açıklanmayacak yani sürpriz:)
Anket ve resim ekleme konusunda yardım istersen ben hep buradayım:)
Tabi birgün önceden etiket yap söyle,ertesi gün resimleri özelden sana gönderecekler.Sende onlara şahanesin ,kesin 1.sin diyeceksin
Sonra Yemek tarifleri bölümüne konu açacaksın.İlk mesaja sana gönderilen resimleri ekleyeceksin ve yarışma sonuna kadar açıklanmayacak yani sürpriz:)
Sonra Yemek tarifleri bölümüne konu açacaksın.İlk mesaja sana gönderilen resimleri ekleyeceksin ve yarışma sonuna kadar resimler kime ait açıklanmayacak yani sürpriz:)