En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Ne yapinca düşüyor peki,yükselme sebebi falan ne
ilaçla düşüyor tatlım. zaten içiyordum, eylülde bıraktım, ekimde normal çıkınca umursamadım bir daha. bu hafta da sırf uzun zamandır baktırmadım diye baktırdım. incir, soğan suyu, adaçayı, üzüm, dereotu filan yükseltiyor. stres de tabii ki. saydığım yiyecekleri zaten nadir tüketirim bildiğimden. çok şükür stres de yok uzun zamandır.
Sıkıntı yapma stres en büyük etken
Benimde öyleydi. O halde hamile kaldım
valla yoruldum yaaa. şu 2.5 senede sanki 29 değilim de 89 olmuş gibi hissediyorum

Soda içer misin oda yükseltir
Daha çok gençsin lütfen rahat ol
Stres zaten zararlı

Kafaya takma demek belki duyana sinir bozucu olabilir ama minimumda tak bari kuzum ,zordur eminim ama ,ben isteyen herkese Allahin kısmet edeceğini umuyorum

benim hipofiz bezimde tümör de vardı bi ara, çok şükür o da yok artık ama bu prolaktinin yükselmesi acaba yine mi nüksetti tümör diye düşündürdü bugün.
İnşaallah öyle bir durum yoktur canım. Çok geçmiş olsun Emeklerinizin meyvesini en kısa sürede alırsınız umarım

Kafaya takma demek belki duyana sinir bozucu olabilir ama minimumda tak bari kuzum ,zordur eminim ama ,ben isteyen herkese Allahin kısmet edeceğini umuyorum
amin canım
25 -30 bile olsa hamile kalabilirsin.Panik yapma ilaçlarını düzenli kullan mutlaka düşer
ilaçlar bitti eylülde

Baktır sen yine de ,insallah değildir
3 senede 1 baktıracaktım. bu ay 2 sene oldu. yarın bi doktor görsün artık ona göre hareket edicem
İnşaallah öyle bir durum yoktur canım. Çok geçmiş olsun Emeklerinizin meyvesini en kısa sürede alırsınız umarım
inşallah kuzum
Allah korusun olumsuz düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…