Canım çok teşekkür ederim.
Bu sabah gidip Bursakart' imi değiştirdim dört senelik eski kartti. Yeşillendim artık HES kodumu da tanimladim. Allah razı olsun.
Sağlıkla kullan Hanimcim... Çarşamba Kocaeli' ne gittim otobüslere bindirmek istemediler beni. Şehir dışından gelenlere mülteci gibi davranıyorlar. Bilet yok para almıyorlar kartın olacak bir de HES tanımlı olacak...gidip taksiye bindim akşam olduğu için yalnız başıma binmek istememiştim ama mecbur kaldım dualarla gittim artık...buna bir çözüm olmalı ama di mi....yabancı bir memlekete gidenler napacak....
Sağlıkla kullan Hanimcim... Çarşamba Kocaeli' ne gittim otobüslere bindirmek istemediler beni. Şehir dışından gelenlere mülteci gibi davranıyorlar. Bilet yok para almıyorlar kartın olacak bir de HES tanımlı olacak...gidip taksiye bindim akşam olduğu için yalnız başıma binmek istememiştim ama mecbur kaldım dualarla gittim artık...buna bir çözüm olmalı ama di mi....yabancı bir memlekete gidenler napacak....
Bende bitmeden 1 gün önce hallettim netten gerçi yoğunluk varmış sonra halloldu yani.
Bu uygulama tüm Türkiye için demi,tolerans tanımları lazım aslında ama yapmıyorlar bunuda.
Eşimdede kaedt yok o binemeyecek otobüse,yada yeni alıp eşleştirme olacak gibi sanki.