En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Canım çok teşekkür ederim.
Bu sabah gidip Bursakart' imi değiştirdim dört senelik eski kartti. Yeşillendim artık HES kodumu da tanimladim. Allah razı olsun.
Bende yaptırdım geçen gün eşleşti sonuçta.
Sağolun canlarım
Ne demek yarasın
Aynen sekercigim
Eve şekercim
Yaaaa ben bunları niye göremiyorum
Konuların olduğu sayfada 25K yazıyor ya onun üstüne tıkla oradan görüyorsun kimlerin ne kadar mesaj yazdıüını..
Ciddi valla
Görüntüleme kaç
Ana sayfadan bakmam lazım ona.

Çenemize sağlık

Sağlıkla kullan Hanimcim... Çarşamba Kocaeli' ne gittim otobüslere bindirmek istemediler beni. Şehir dışından gelenlere mülteci gibi davranıyorlar. Bilet yok para almıyorlar kartın olacak bir de HES tanımlı olacak...gidip taksiye bindim akşam olduğu için yalnız başıma binmek istememiştim ama mecbur kaldım dualarla gittim artık...buna bir çözüm olmalı ama di mi....yabancı bir memlekete gidenler napacak....

Bende bitmeden 1 gün önce hallettim netten gerçi yoğunluk varmış sonra halloldu yani.
Bu uygulama tüm Türkiye için demi,tolerans tanımları lazım aslında ama yapmıyorlar bunuda.
Eşimdede kaedt yok o binemeyecek otobüse,yada yeni alıp eşleştirme olacak gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…