En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Ben çok hassasım canım:)
Çok zorlanıyorum
Benim 6 hafta olmak üzere:/
Bende şu an tat koku var ama mesela diş macunu ile muzdan aynı tat, kokuyu alıyorum saçma sapan bir şey oldu, insallah kalıcı olmaz zamana bırakalım geçer inşallah sultanım

Bende şu an tat koku var ama mesela diş macunu ile muzdan aynı tat, kokuyu alıyorum saçma sapan bir şey oldu, insallah kalıcı olmaz zamana bırakalım geçer inşallah sultanım
Koku hiç yok,yemek yapıyorum.Ben hiç kokusunu almıyorum.Sarımsak tat ve kokusu hiç yokYemek yansa ruhum duymaz

Koku hiç yok,yemek yapıyorum.Ben hiç kokusunu almıyorum.Sarımsak tat ve kokusu hiç yokYemek yansa ruhum duymaz
Evet çok garip değil mi kahve kavanozuna nerdeyse burnumu sokuyordum hiçbir şey gelmiyordu şimdi de kahveyle alakasız bir koku geliyor kahveden.

Covid gecıren bır arkadasım vardı oda corba içiyorum cay ıcıyormusum gıbı oluyor dıyordu demekki doğru buntat farkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…