En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
İnşaallah sağlıcakla senin ve tüm isteyenlerin olur canım
Herkesin bir sınavı var

Ofis, doktor odasında muayene eder gibi oluyormuş. Müdahale etmiyor, sadece kamera ile bakıyor. Operatif dediği de benim gibi narkozlu olup işlem yapılıyor (polip alma, çizik atma vb)
Hayir canm ön muayene yapildi öyle sirtimdan bile bakdi ultrason ile. Benim laparoskopi de yapilcak hem karnimdan ameliyati yaparken histeroskopi ile de rahime giriscekler iste ayy yazarken bile karnim agridi histeroskopi de rahmi sisiriyorlar laparoskopi gibi. Sana islem yapildi mi sorun var miydi

Haaaaa senin kapalı ameliyat olacak. Geçmiş olsun çok. Bana bugün çizikler atıldı işte. Rahim duvarları genişletildi. Hafif T Rahim şeklindeydi benim. Onu düzelttiler. Senin tüplerde filan mı problem var lapo yapacaklar?

Sama da cok gecmis olsun tekrardan sifa olsun inşallah.
Endometriozis tanisi kondu gittigim her doktor bundan şüpheleniyor belirtilerim o yönde. 1 yildir erteliyorm tup bebek merkezine gittik once bunlari yapalm rahimdeki durumu net görelim belkide ameliyattan sonra normalden olusur dedi doktorum. Iste rahimde sekil bozuklugu var mi rahmin duvarinda bisey varmi cikacak ortaya

104 oldu fark 2 ye çıktı eşimin kuzentoşlarına söylememe ramak kaldı hiç istemesem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…