En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Bende çok merak etmişimdir, ama hiç denk gelmedim. Çok değişik otları var abla
Aynen hele pzara bir git yığınla otlar vardır,hepsinden karışık börek yapıyorlar parmaklarını yersin resmen o kadar güzel oluyor.
Sadece cibes var onu sevmedim kendine has bir kokusu var onunda.

Aynen hele pzara bir git yığınla otlar vardır,hepsinden karışık börek yapıyorlar parmaklarını yersin resmen o kadar güzel oluyor.
Sadece cibes var onu sevmedim kendine has bir kokusu var onunda.
Ayvalık ya da Sarımsaklı pazarına çok gittim ama İzmir’de hiç pazara gitmedim ablam. Her yerde farklı farklı dağ otları oluyor tabi.

Burda da kaldirek çok toplanır

Ayvalık ya da Sarımsaklı pazarına çok gittim ama İzmir’de hiç pazara gitmedim ablam. Her yerde farklı farklı dağ otları oluyor tabi.

Burda da kaldirek çok toplanır
Yere örtü serer köylü kadınlar oradan istediğin kadar ot alırsın bende hayatımda ilk defa orada görmüştüm bunu.

alsem bir daha aysenin yanında kırmızı demeyeyim bari madem kırmızı konusunda bu kadar hassas kırmızı kırmızı çizgisi olabilir kırmızıya alerjisi de olabilir kırmızı gülüm var şarkısını da sevmiyor demek ki e bu durumda kırmızı domateste yememesi lazım kırmızı yerine red desem sevinir mi acaba redte kırmızı demek ya yine kırmızıyı cagriştirabilir ama şimdi kırmızıyada yeşil diyemem ki mecbur kırmızı diyeceğim kırmızıyı unutmak zor olacak

Nisan-Mayıs aylarında bizim buralarda oluyor ama tüketildiğini ve adının şevketi bostan olduğunu bilmiyordum.
köklerinden özellikle kuzu etli çok lezzetli yemeği oluyor. Ben özellikle yaprak kısmının sarımsaklı yoğurtlu salatasını seviyorum. İzmir' e kilosu çok pahalı ya ... her zaman alayım yiyeyim olmuyor. 15/20 tl arasında. Ben geçenlerde 10 tl ye düşünce aldım .

ben sana küstüm kalbimi kırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…