En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Iste biz daha ergen olmadan herkes uzağa taşındı,koptuk ,daha gençlikte olsaydı koymazdı bence,aklimiz ermiyordu o zaman
Eski dostluklar yok artık kalmadı,benimde 1 tanesi demin konuştuğum arkadaşım,bir diğeride ortaokuldan sıra arkadaşımdı.
Bir tanesi kan kardeşiydik oda amerika şimdi.

Yok yok ,sadece üst katta eltim var,o tek sevdiğim. Diğerleriyle selam verir gecerim.gelip gitme yok
Komşuda arıyorsun gerçi arada gidip gelinse çay kahve içilise ne güsel olur,bizim apartmanda da öyle günlerimiz oluyor bizimde.
Çok eskiler bide.
Sen hepimizi cebinden çıkarırsın ablam
Yok anacım o kadarda değil yani yaşlı başlı saçı ağarmış bir neneyim sonuçta

Anneannemin evinin oradaki komsuluklar oyle ,gelir giderler,cay kahve sohbeti hep vardır, çok eski komsular cunku

Ben dışarda olunca akrabalarla o kadar yakın olmadım.
Çok fazla arkadaşım vardır ama dostlarım sayılıdır.
Benim de öyle işte azdır dostum diyebileceğim,meslekten de var 2 tane onlarda öyledir.
Bugün ben yırttım
Bana sıra gelemedi hala
Anneannemin evinin oradaki komsuluklar oyle ,gelir giderler,cay kahve sohbeti hep vardır, çok eski komsular cunku
Ben seviyorum öyle muhabbetleri ..

Biz hep beraberiz,yüz yüze olmasa telefonda,iyi ki her biri
Telefonla sürekli görüşürüz ama yüz yüze ancak gün kurabilirsek görüşebiliyoruz. Onu da akşamları yapıyoruz ki erkek kuzenlerimiz de rahatça katılabilsin. Şükür evlerimiz geniş, sığıyoruz yoksa sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…