En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
İş yerinde o kadar çok salak insan var ki... bi arkadaş ikizlere hamile. Konuşuyoruz öyle havadan sudan. Salağın bi tanesi yanımızdan geçerken “şuna bari ver bi tanesini” filan dedi. Herkese bi kal geldi.
Şuursuz onu kim dediyse ,edepsiz . Var öyle kendini bilmezler canim ya ,Allah sana da vakti gelince verir,elinden geldikçe üzülme

İş yerinde o kadar çok salak insan var ki... bi arkadaş ikizlere hamile. Konuşuyoruz öyle havadan sudan. Salağın bi tanesi yanımızdan geçerken “şuna bari ver bi tanesini” filan dedi. Herkese bi kal geldi.
Boşver canım patavatsız,lafını sözünü bilmeyen insan çok

Ama onu diyen kisi var ya,selam vermeye değmez,aşırı sinirimi bozdu beni bile

Kızlar yine moralim bozuldu. Bana deyin ki senin de çocuğun olacak
Mutlaka olacak vakti zamanını bekliyor sadece
Dengesiz işte ne dediğinin farkında bile olmayan avam tipler bunlar,sen hiçüzülme kafana bile takma bunu olurmu.

Haklisin,kolay değil. Surekli hamile haberi alıp,disarda hamile kadın görüyorsundur,inat gibi öyle olur, duaya devam ,pozitif düşünmeye de

Öyle değilse bile sana öyle geliyor canımSıkma canını bu günlerde geçer
Yok açıkça suratıma da söylüyorlar. Bak o hamile kaldı sen kalamadın filan diyorlar ve bunu söyleyenler de erkek.

Hiçbi zaman kıyasa filan bile girmedim. O kız da zor hamile kaldı. Hep birbirimize tavsiye verirdik şöyle olsun böyle yapalım filan diye. Hamile olduğunu duyunca da sanki kendim kalmışım gibi sevindim. Muhtemelen kendi aralarında konuşuyorlar.
Buraya taşınınca öğrendim ki insanlar çok kötü kalpli.

Üzülme canım Rabbimin bir bildigi vardir herseyin zamani var olucaktir elbet
Ben oglana hamileyken eşimin akrabası vardi oda 6aylik hamileydi birgun bana dediki sende hamileymissin neyin olsun istersin bende rabbim ne verirse raziyim dedim,oda benim oğlum olcak Allah herkese oglan nasip etmez dedi,peki noldu biliyomusun ben Allaha cok şükürler olsunki saglikli verdi yavrumu onun evladi özurlu dogdu halaaaa ugrasiyolar hiç aklimdan çımaz bu olay,Allah herseyin evladinda hayirlisini versin kuzum sen uzulme dua et vardir birbildigi

Halbuki seninle sevinseydi ne olurdu sanki? Gerçekten kalpleri çürümüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…