En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Birak bide kendimi ifşa ediyorum yaptinmi diye tovbe estağfurullah
Kendi kendini ele verdin
abla valla yaptıklarını gördüm mikemmeller ya ... Hep bişeyler yapıyorsan bunu ticarete çevir , sayfa aç satış yap
Çok sağol canısı teşekkürler,yeni başladım bunlara satış için erken daha el becerilerinin daha yoğunlaşması lazım.
Bunalr aslında kermes için hazırladı da salgından dolayı olmadı artık ne zaman olursa satılacak bakalım alan olursa tabi.

bence yetenek var. bende bir ara nişan tepsisi yapıyordum , baya ilgi görüyor , bak öyle gelin çiçeği , tacı , nişan tepsisi falan gibi şeyler deneyebilirsin . sayfa aç bişeyler yaptıkça resim at mesela :)

bence yetenek var. bende bir ara nişan tepsisi yapıyordum , baya ilgi görüyor , bak öyle gelin çiçeği , tacı , nişan tepsisi falan gibi şeyler deneyebilirsin . sayfa aç bişeyler yaptıkça resim at mesela :)
O tarz şeylere hiç girmedim bile önce kozalak boyadım sonra diğerleri geldi,yotube kanalından kopya çektim sürekli.
Şimdi başka bişey var yapacam kavanozla alakalı değişik olacak oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…