En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Olur mu hiiiiç sosyalimm ben gelince sen olmuyosun sen gelince ben olmuyorum ondan şekerimmm nasılsın
Bana bişey yazmayınca şey ettim gülüm ben senin çalıştığını bilmiyordum hiç konuşmamıştık, ne iş yapıyorsun canısı? Bir yandan iyi olmuştur senin için işe başlamak, değişiklik her zaman iyidir bende boş boş gün geçiriyorum seni sormalı kuzu

ya pandemi dolayısıyla dönüşüm vardı bızım daırede kuzucum o yuzdn mesela bır hafta gıdıp bır hafta gıtmıyrduk ama bu haftadan ıtıbaren normale dondul heralde haftayada gelınsın dendı artık sanırım evde bol uzanmalı sureclerım sona erdı ya çalışmayı cok sevyorum ben benım korkum kımde vırus var yok bılemıyoruz ya kalabalıkta calısmamaktı ama tedbırı artırıp devam artık napalım

Hayırlısı olsun canım, daha çok dikkat edersin artık. Zaten martta yine her şey normale dönüşür iş de lazım para da yapacak bişey yok

Hayırlısı olsun canım, daha çok dikkat edersin artık. Zaten martta yine her şey normale dönüşür iş de lazım para da yapacak bişey yok
yazı geldı bızede ocak 15 normallesme surecı baslıyor dıyor ama bakalım bı baslatırlar sonra vakalar artınca bıdaha yasaklar gelır boyle döngu olur gıder

Ülkemizde vaka sayısı düşüyormuş.Onun etkisi olabilir

yazı geldı bızede ocak 15 normallesme surecı baslıyor dıyor ama bakalım bı baslatırlar sonra vakalar artınca bıdaha yasaklar gelır boyle döngu olur gıder
Insanlar ölüyo ama olsun normal yapacak gerçekten birşey yok canım, kısmet deyip yaşamaya çalışacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…