En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
İyi misinKızı doktora götürdün mü
Şükür abla idare eder
Götürdük abla 3000 beklerken 6000 çıkarttılar ya dişine anestezi ile dahada içine girince nekadar tutar Allah bilir bizde dedik hani sonradan gelecek nasılsa dişleri başka yere götürüp yaptırmayı deneyelim yaptirmazsa bı şekil mecbur kalırsak biseyler ayarlamaya çalışalım diye.
Başka bir yere götürdük durursa yaptırmaya calisalim diye Allah'tan durdu bitaraftaki azı dislerinin içini temizledi ,dedi yaşı küçük bikac seansta yapalım hem korkutmayalim çocuğu dedi . pazartesi tekrar gideceğiz tekrar yapılacakların bı kisminida ozaman yapcak böyle böyle bikac kez nisa da yine böyle durursa bu şekilde yaptircaz artık .

Geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versinDaha çok küçük düzelir inşaallah

Anne ve babasını tavşan yaptı resmen
güçleri yerindeye getirmek için de birine özel harekatçı, diğerini beden öğretmeni
alsem ondan daha iyi senaryo yazıyor
Tavşan bile bu kadar şey etmiyor yani.
Sonradan da fabrikada çalışıyor dedi.
Çok geçmiş olsun pericim.

Geçmişler olsun canım

Tavşan bile bu kadar şey etmiyor yani.
Sonradan da fabrikada çalışıyor dedi.

Çok geçmiş olsun pericim.
Ben konu ilk açıldığı zaman bir göz attım, başka da fake kokusu burnumu sarınca okumadım. İnsanlar garip, neyle uğraşacaklarını şaşırdılar.
Dün sabah da sihirli annem dizisi konuydu

Ekşın saçacaz diye milleti hayal kırıklığına uğratıyorlar Öyle bir başlık atılıyor ki, tamam diyorsun, taramalıya bağlanmalık konu geldi. İçeriği okuyunca, fıss
Boş beleş ,nsanlar bunlar,hayatları o kadar monoton ki ne yapacaklarını bile bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…