En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .

Bi bakmışsın foto çekmeden tabak yenmiş
Kendi başına yapmak daha güvenli

Bi bakmışsın foto çekmeden tabak yenmiş
Kendi başına yapmak daha güvenli
Aynen hem istediğin kıvamı yakalıyorsun ışığı ayarlıyorsun falan iyi oluyor 2-1 vardiya da çok çok iyi oluyor sabah başlasam o gidince sunum a denk geliyor balkonda iyi

Kuzum seninkini görmedim ben ,görmeyi çok isterim
Espri olsun diye gofretleri pembe kurdele ile bağlamıştım kimin profilinde hatirlamiyorum bir ara kahve paylaşılıyordu ya o zaman

Eşim kafayı kırmış bu der diye hemen sildim fotoyu telden

Sen napcan yarın, öfff bıktım bu yemek muhabbetinden, ya hiç halim yok, parmağımı kıpırdatamıyorum, kv arabayla 6-7 dakika mesafede, bir çorba yapıp göndermiyor, üç dört gündür kuru beslenmekten iflahım kesildi. Eee gün gelip devran dönecek nasılsa. Bir de arayıp bugün bana lütfeder gibi hastaymışsın test yaptır diyor. Neden 2 aydır parmağımı çıkarmadım evden ne coronası dedim, market poşetlerindende geçiyormuş diyor Yürüyen fitne Bir de beni evhamlandırıyor gram faydası yok.

Espri olsun diye gofretleri pembe kurdele ile bağlamıştım kimin profilinde hatirlamiyorum bir ara kahve paylaşılıyordu ya o zaman

Eşim kafayı kırmış bu der diye hemen sildim fotoyu telden
O zamanlar ben burda yoktum minikcim ,keşke olsaymışım hatırlardım bende kahve sunumu demiştim ama burası için çok basit diye şey ettim, bilmiyorum nevo ne düşündü

Boşver birde bunları düşünüp gerilme
Ben karnabahar köftesi yapacağım
Kolay bir şeyler yap:)
Pırasa yap, eşin doğrasın ondan kolayı yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…