canım geçmiş olsun . bak ben düşük tansiyonluydum ama etkilemezdi aç kalmadığım sürece. Bir süre sonra halsiz , bayılma hissi , mide bulantısı , elim ayağım titrerdi , işyerinde çalışamazdım o derece kötüleşirdim. Tansiyon düştü galiba diyorum norml çıkıyor, şeker düştü diyorum normal çkıyor, doktorlar bi cvp veremedi. Daha sonra öğrendim ki kafein koması diye birşey varmış ve bunu benm vücudum kaldıramayıp tepki veriyormuş. kafeini kestim derdim bitti. Belki bnmki gibi bişey olabilir
Yok canım, 3 ayrı doktora gittim. Hep takibe alındı.
Ne zaman üzülsem, stres yapsam ya da sinirlensem çıktığı tespit edildi. Başlanan ilacı bıraktırdı doktor. Sadece tansiyon yükselince içeceksin dendi.
Hakikaten ruhaniyet ile bağlantılı çıktı. Depresyon ilaçları başladı bir doktor. Öteki içmeyeceksin dedi
İki ucu .oklu değnek
Yok canım, 3 ayrı doktora gittim. Hep takibe alındı.
Ne zaman üzülsem, stres yapsam ya da sinirlensem çıktığı tespit edildi. Başlanan ilacı bıraktırdı doktor. Sadece tansiyon yükselince içeceksin dendi.
Hakikaten ruhaniyet ile bağlantılı çıktı. Depresyon ilaçları başladı bir doktor. Öteki içmeyeceksin dedi
İki ucu .oklu değnek
Yasmincim tansiyonun yükselmesi için sebep arama zaten,o bir şeklide çıkar iner.
Doğru ilaç ve doğru doktor önemli burada,benim 14 oldumu kafam düşüyor resmen,normalde 9-5 filan çıkar benimde.