En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Ne olursa olsun ya insanların canına kastetmek resmen.

İşlek br cadde bide gittiğim yer bana yakın yürüme mesafesinde.

Hafta sonuda evde tıkalı kalıyoruz sonra.
Ruhum sıkıldı artık evde milletin yuzunden abla

Ne olursa olsun ya insanların canına kastetmek resmen.

İşlek br cadde bide gittiğim yer bana yakın yürüme mesafesinde.

Hafta sonuda evde tıkalı kalıyoruz sonra.
Malesef insanlar kendi canlarını da düşünmüyorlar. Benim de eksiklerim var, ama Perşembe günü de çıkacağım diye markete uğramadım.

Abla annem karşı binada,yıllarca gurbette kaldım biliyorsun.Anneme gitmiyorum.Geçen gittim kapıda 5 dk sohbet ettik eve geldim.
Canısı sen en azınan uzaktan olsa bile görme şansın var,bizde o yok ki ancak telefondan oluyor bizimkisi.
Eşim alıp geliyorAraba kullanmayı unuttum
Bizde oda yok ancak hafta sonları oluyor bizdede.

Canısı sen en azınan uzaktan olsa bile görme şansın var,bizde o yok ki ancak telefondan oluyor bizimkisi.

Abla vallahi bu kadar yakın olup görüşememek çok vuruyor. Ben yıllarca bunu bekledim

Vallahi arabaya atlayıp şehir şehir gezmeyi özledim. Arkadaşlarımla sabahlara kadar oturup, ağlamalı-gülmeli sohbet etmeyi özledim. Anama-babama doyasıya sarılmayı özledim. Okey partilerimizi özledim.

Abla vallahi bu kadar yakın olup görüşememek çok vuruyor. Ben yıllarca bunu bekledim
Biliyorsun ki sana yakın bu bile iyi gelir sana canımcım.
Vallahi arabaya atlayıp şehir şehir gezmeyi özledim. Arkadaşlarımla sabahlara kadar oturup, ağlamalı-gülmeli sohbet etmeyi özledim. Anama-babama doyasıya sarılmayı özledim. Okey partilerimizi özledim.
Hepimiz özledik bazı şeyleri ama imkanlar yok artık,düzelsede zaman alacak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…